MODULUS poistuu valikoimastamme

Me AJ Tuotteilla olemme kehittäneet uuden sarjan joustavia säilytysratkaisuja moderniin toimistoon, minkä vuoksi MODULUS-sarja poistuu valikoimastamme. Jos sinulla on olemassa olevia MODULUS-sarjan tuotteita, niin niihin on kuitenkin mahdollisuus tehdä täydennyksiä ja tilata varaosia. Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, niin autamme sinua.

Uusi QBUS-sarjamme tekee käytännöllisen ja tyylinsä puolesta yhtenäisen työpisteen perustamisesta entistäkin helpompaa. QBUS sisältää joustavia moduuleja, jotka toimivat hyvin sekä työpöydän ääressä että ruokailutilassa tai neuvotteluhuoneessa. Harkitun suunnittelun ansiosta kaikki yksiköt ovat helposti yhdisteltävissä, joten säilytystilojen laajentaminen tai kalusteiden uudelleenjärjestely on helppoa. Lisäksi työpöytämme, joiden nimi oli aiemmin Modulus, ovat saaneet uuden nimen QBUS, joka korostaa säilytyksen ja pöydän yhtenäistä tyyliä. 

• QBUS on AJ:n oman suunnittelutiimin tuotantoa
• Kaikki sarjan osat voidaan yhdistää ja sopivat toisiinsa 
• Yhdistä avointa ja suljettua säilytystilaa 
• Sopii hyvin erilaisiin ympäristöihin 
• Testattu ja hyväksytty EN 16121:2013 ja EN A1:2017 -standardien mukaisesti
Toimistokaappi QBUS
350,00 €
Pöytä QBUS
335,00 €

Tutustu myös muihin kalustesarjoihimme

Viimeisimmät uutuudet suoraan sähköpostiin

Tilaa uutiskirjeemme, jossa on ajankohtaisia artikkeleita, osto-oppaita, sisustusvinkkejä ja voimassa olevia kampanjoita. Lähetämme kirjeen 1-2 kertaa viikossa.
Ole hyvä ja odota...
Klikkaamalla "Tilaa" vahvistat, että olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojakäytännön.