Ajanottokello TIME TIMER

Isokokoinen, magneettinen

Tuotenumero: 14616
  • Opetuksen apuväline
  • Suuri ja selkeä
  • Magneettitausta
Suuri, helposti luettava ajanottokello, jonka punainen kenttä näyttää jäljellä olevan ajan selvästi. Jopa 60 minuutin pituiseen lähtölaskentaan. Kellon taustapuolella on vahvat magneetit, joilla se voidaan kiinnittää esimerkiksi valkotauluun.
169,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...
Takuu 7 vuotta

Tuotekuvaus

Hyvä valinta luokkahuoneeseen. Helposti luettava ajanottokello sopii erinomaisesti lyhyiden istuntojen hallintaan oppitunnin aikana tai jäljellä olevan ajan näyttämiseen kokeen aikana.

Kellossa on punainen kenttä, joka pienenee vähitellen osoittaen selvästi, miten paljon aikaa on jäljellä. Ajanotto voidaan asettaa manuaalisesti halutun pituiseksi, enintään 60 minuuttiin. Kun punainen kenttä saavuttaa nollan, kello antaa äänimerkin. Äänimerkin voi mykistää yhdellä napin painalluksella.

Laskurikello voidaan kiinnittää seinään tai sijoittaa tasaiselle alustalle. Kellon magneettitausta kiinnittyy helposti esimerkiksi valkotauluun, josta se näkyy koko luokalle.

Kello on hiukan kirjaa suurempi, joten sen näkee helposti myös luokan takariveiltä. Punaisen kentän ansiosta koululaisten on helppo lukea ajastinta ja nähdä, miten paljon aikaa esimerkiksi oppitunnilla, kokeessa tai välitunnilla on jäljellä. Kello voi myös auttaa oppilaita, joilla on keskittymisvaikeuksia.

Tarkoitettu opettajien ja henkilökunnan käyttöön.

Asiakirjat

Tuotetiedot

  • Korkeus:300 mm
  • Leveys:300 mm
  • Paino:0,9 kg