Digitaaliset kassakaapit

Säilytä arvotavarasi ja -paperisi turvallisesti ja varmasti! Löydät AJ:n valikoimasta palotuvalliset kassakaapit numerolukolla tai avainlukolla sekä murtosuojatut kassakaapit pienten ja suurempienkin arvoesineiden säilytykseen kotona, koulussa, kuntosalilla tai vaikka työpaikalla. Oikeanlaisen kassakaapin valintaa helpottaaksemme olemme tehneet lyhyet esittelyt useimmista kategorioista. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen AJ:n tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Kassakaapit avainlukolla

Avainlukollisia kassakaappeja näkee monissa eri paikoissa: kouluissa, pukuhuoneissa, kodeissa ja toimistoissa. Tärkeät asiakirjat ja tavarat, kuten lompakko, matkapuhelin, muut elektroniikkalaitteet sekä pienet arvoesineet säilyvät turvallisesti näissä kopiosuojatulla avainlukolla ja vankalla lukituspultilla varustetuissa pienissä kassakaapeissa.

Kassakaappi numerolukolla

Kassakaapeissa koodilukolla on terävä LCD-näyttö, ja oven saa auki kuusinumeroisella koodilla. Kassakaapin mukana toimitetaan myös varmuuden vuoksi hätäavain, vaikka suosittelemmekin keksimään sellaisen koodin, jonka myös muistaa. Koodilla lukittavia vaihtoehtoja on saatavilla useissa eri kokoluokissa riippuen siitä, mihin käyttötarkoitukseen kassakaapit hankitaan. Pienessä ja turvallisessa, koodi- tai avainlukollisessa talletuskaapissa on vahvistettu tiputusluukku, onkimissuoja sekä keräyslaatikko. Voit säilyttää käteisen rahan, shekit ja luottokorttikuitit turvallisesti tallessa työaikana tässä kapeassa ja tilaa säästävässä talletuskaapissa. Talletuskaappien käyttäminen on vaivatonta, ja ne on helppo sijoittaa myös kassatiskien yhteyteen.

Pieni kassakaappi, jossa sormenjälkitunnistin

Pieni kassakaappi, jossa on käytännöllinen sormenjälkilukko murtojen estämiseksi. Kassakaappiin voidaan ohjelmoida yhteensä 20 sormenjälkeä. Hyvä vaihtoehto turvalliseen säilytykseen. Yksinkertainen ja nopea käyttää. Toimiva sormenjälkilukollinen kassakaappi, joka sopii pienempien tavaroiden kuten passien, asiakirjojen ja avainten säilytykseen. Koska kaappiin voi tallentaa yhteensä 20 sormenjälkeä, se on hyvä tuote myös silloin kun monen käyttäjän pitää päästä käsiksi tavaroihin. Lukossa on paristot, jotka voi helposti vaihtaa kaapin ulkopuolelta. Kaapissa on valmius lattia- tai seinäkiinnitykseen. Suosittelemme kiinnitystä turvallisuussyistä. Kompaktin kokoisena kaappi mahtuu mihin vaan ja harmaa väri ei kiinnitä huomiota. Sopii kaikenlaisiin työtiloihin kuten toimistoihin, myymälöihin ja työpajoihin. Kassakaappi on tukeva ja tehty teräksestä. Runko on 2 mm paksi ja ovi 5 mm. Mukana tulee kaksi hätäavainta, joten kaappiin pääsee tarvittaessa turvallisesti manuaalisesti.

Kassakaappi kotiin

Kassakaappi, jossa on ulosvedettävä laatikko. Ehkäisee pienten arvotavaroiden varkauksia.
Kassakaappi sopii esimerkiksi kotiin, toimistoon tai hotellihuoneeseen. Kaapissa voi säilyttää avaimia, passia, lompakkoa ja muita pieniä arvotavaroita. Kassakaapissa on elektroninen koodilukko. Ovissa on myös mekaaninen lukko hätäavausta varten. Mukana avaimet. Valmistusmateriaalina käytetty teräslevyä. Käytännöllinen koko, jonka ansiosta kassakaapin voi asettaa toisen kaapin sisälle.