Pakettihinta

Teollisuuspöytä Solid 500

Laatikot + työkalutaulu, 2000x800 mm, tammiparketti

Tuotenumero: 22323
  • Pientavaran säilytykseen
  • Manuaalisesti korkeussäädettävä
  • Kestävä puinen pöytälevy
1.061,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Kokonaisuus, johon kuuluu työpöytä, suojareuna, kahdeksan ripustuskiskoa, 60 säilytyslaatikkoa kahta eri kokoa, vetolaatikko, työkalutaulu, 25 koukun koukkusarja ja kolme pylvästä.
Käytännöllinen kokonaisuus, josta löytyy runsaasti säilytysratkaisuja työkaluille, tarvikkeille, ruuveille ja muille pikkuosille.

Työpöytä on suunniteltu kovaa käyttöä varten. Siinä on tukeva, harmaaksi jauhemaalattu teräsrunko. Jaloissa on manuaalinen korkeudensäätö, joten pöytä on helppo säätää hyvälle ja ergonomiselle työskentelykorkeudelle. Säätöväli on 740-995 mm. Muista myös ergonominen työpistematto, joka vähentää jalkoihin, polviin ja lantioon kohdistuvaa rasitusta seisten työskennellessäsi.

Pöytälevyn valmistukseen on käytetty 10 mm paksua lastulevyä ja 18 mm paksua vaneria. Pöytälevyn päällä on 14 mm paksu tammiparkettipinta. Tammiparketin sileä ja kestävä pinta sopii moneen käyttöön.

Työpöydän mukana toimitetaan työkalupaneeli ja erilaisia koukkuja, joissa voit säilyttää työkalut hyvässä järjestyksessä ja helposti saatavilla. Työkalutaulussa on neliönmuotoiset reiät, joihin koukut on helppo kiinnittää ja tarvittaessa poistaa tai siirtää. Muovilaatikot ovat käytännöllinen säilytysratkaisu nauloille, ruuveille ja muille pientarvikkeille. Säilytyslaatikot on helppo kiinnittää ripustuskiskoihin. Työkalutaulu ja ripustuskiskot kiinnitetään työpöydän yläpuolelle kolmen mukana toimitettavan pylvään avulla.

Suojareuna kiinnitetään pöytälevyn takareunaan ja se estää työkaluja ja muita tavaroita putoamasta työpöydältä. Vetolaatikko kiinnitetään pöytälevyn alapintaan, jossa se vie erittäin vähän tilaa. Kestävä ja tukeva laatikosto on valmistettu vahvasta teräslevystä. Vetolaatikko on lukittava. Mukana toimitetaan kaksi avainta. Laatikko avautuu ja sulkeutuu helposti kuulalaakeriraiteilla.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää