image description

TAPAMME TOIMIA

Erityiset tarpeet. Erityiset ratkaisut.

Tarvitsetteko apua toimiston sisustamisessa? AJ on erikoistunut toimiston, koulun, varaston ja teollisuuden kalustamiseen. Yli 40 vuoden kokemuksella tarjoamme käytännöllisiä ja hyvin suunniteltuja ratkaisuja. Teemme 3D-piirrokset suunnitelmista, ehdotamme sopivia tuotteita, toimitamme tuotteet paikan päälle ja tarvittaessa asennamme ne paikoilleen.

MIKSI PROJEKTIPALVELU?

KOKEMUS
Meillä on pitkä kokemus varastojen,toimistojen ja koulujen kalustamisesta, erilaisten ratkaisujen tarjoamisesta ja projektin hallinnasta.
TÄYDEN PALVELUN TALO
Meiltä saat ratkaisut kaikkiin tarpeisiisi. Autamme sinua projektin jokaisessa vaiheessa aina suunnittelusta lähtien kalusteiden asentamiseen saakka.
ME KUUNTELEMME SINUA
Asiakkaan tarpeet ovat meidänkin tarpeitamme. Me kuuntelemme sinua ja pyrimme löytämään tarvettasi vastaavan ratkaisun.
image description

Tarvekartoitus

Tiedätkö jo millaisia tuotteita tarvitset tai mihin asiaan etsit ratkaisua? Voimme yhdessä analysoida nykyisen työtilan ja arvioida tulevat tarpeet selkeän kuvan luomiseksi. Kuuntelemme toiveesi ja vaatimuksesi voidaksemme tehdä tarvetta vastaavan kokonaissuunnitelman. Tällä tavalla voimme yhdessä rakentaa toiveittesi mukaisen työpaikan.

image description

Tuote- ja ratkaisuehdotukset

Kuinka monta työpistettä tilaan mahtuu ilman, että se tuntuu ahtaalta? Kuinka monta lavahyllyä varastoon? Moniin kysymyksiin on vaikea vastata ilman kunnollisia suunnitelmia. Siksi teemme suunnitelmat tiloistasi tarvittaessa myös 3D-kuvina. Näin saat hyvän käsityksen siitä, miltä lopputulos näyttää.

Ergonomisia, toimivia, fiksuja, ja edullisia – näillä adjektiiveilla on helppo kuvata tuotteitamme. 15000 tuotteen valikoimastamme löytyy jotain jokaiselle - voimme ehdottaa tarpeeseesi parhaat ratkaisut.

image description

Asennuspalvelu

Emme vain auta työtilasi kalustamisessa – teemme myös toiveesi mukaiset suunnitelmat ja asennamme kalusteet paikoilleen. Projektipalvelumme hoitaa koko projektin alusta loppuun.

image description

Erikoisratkaisut

Jokainen työpaikka on ainutlaatuinen – siksi myös niiden sisustuksen tulisi olla. Me AJ:lla uskomme, että fiksut työtilaratkaisut luovat edellytyksiä tehokkaille työtavoille. Suurissa projekteissa voimme räätälöidä vakiomallistomme tuotteita, jotta löytäisimme tarpeeseenne mahdollisimman toimivan ratkaisun. Oma suunnitteluosastomme ja omat tehtaamme antavat tähän hyvät edellytykset.

MITÄ ASIAKKAAMME KERTOVAT MEISTÄ

Halusimme saada mahdollisimman paljon vastinetta rahoille, mutta silti laatua. AJ oli hyvä täyden palvelun talo. Saimme myös tuotteita testikäyttöön muutamaksi päiväksi. Näin koko henkilökunta pääsi kokeilemaan niitä ja saatoimme olla varmoja päätöksestä.

Niklas Ahnelövs, CEO, InfoBuil

AJ:n yhteyshenkilö oli erittäin avulias etsimään useita eri tuotevaihtoehtoja. Se auttoi minua tekemään meille parhaiten sopivan ratkaisun.

Canita Dagård, Operatiivinen johtaja, Halland

Olemme valtavan tyytyväisiä sisutukseen. Kun saapuu töihin, niin tulee iloiseksi. Ja töissä pitääkin olla mukavaa.

Mats Johansson, Markkinointi- ja kiinteistönkehitys, MTA

Saimme fantastista palvelua AJ:lta. Se oli yksilöllistä ja asiantuntevaa. Yhteyshenkilömme ymmärsi täysin mitä kaipasimme ja hänellä pysyi kaikki langat käsissä.

Katja Brandt Persson, Rehtori, Nya Hovås

Saimme tuotteet AJ:lta nopeasti ja ne olivat hyvät kaikin tavoin. Jos hankkisimme tänään uusia kalusteita, tekisimme täysin saman valinnan.

Lars Rane, Kiinteistönvälittäjä, Fastighetsbyrån

AJ auttoi meitä löytämään oikeat värit oikeisiin paikkoihin. Piirustusten ja 3D-mallinnosten avulla saimme hyvän käsityksen siitä, miltä lopputulos tulee näyttämään.

Roger Wohlin, Kuljetusjohtaja

AJ:n tuotteista näkyy selvästi, että niissä on tehty paljon ajatustyötä. Samoin AJ:n sisustuksessa näkyy ajatuksen punainen lanka, joka kulkee läpi koko sisustuksen. AJ antoi meille hyvän ratkaisun, joka sopii tarpeisiimme.

Malin Gejde, Liikenteen johtaja, Schenker

OTA MEIHIN YHTEYTTÄ

Joel Sallinen
Projektimyynti

Joel Sallinen

+358 (0)10 32 888 58
joel.sallinen@ajtuotteet.fi
Mikael Pekkala
Projektimyynti

Mikael Pekkala

+358 (0)10 32 888 63
mikael.pekkala@ajtuotteet.fi
Joonas Siikala
Projektimyynti

Joonas Siikala

+358 (0)10 32 888 66
joonas.siikala@ajtuotteet.fi
Paula Saloviin
Projektiassistentti

Paula Saloviin

+358 (0)10 32 888 53
paula.saloviin@ajtuotteet.fi
Näytä kaikki
Yhdessä luomme paremman työpaikan

Autamme Teitä löytämään parhaat ratkaisut

Jätä yhteydenottopyyntö