Toimivat kalusteratkaisut toimistoon, varastoon, pukuhuoneeseen ja kouluun

Toimivat kalusteratkaisut toimistoon, varastoon, pukuhuoneeseen ja kouluun

Tarvitsetko apua työhuoneen sisustamisessa? AJ on erikoistunut työtilojen, kuten toimiston, koulun ja varaston, kalustamiseen. Yli 40 vuoden kokemuksella tarjoamme käytännöllisiä ja toimivia ratkaisuja. Teemme layoutpiirrokset suunnitelmista, ehdotamme sopivia tuotteita, toimitamme tuotteet paikan päälle ja tarvittaessa asennamme ne paikoilleen. Tavoitteenamme on tarjota juuri sinulle sopiva ratkaisu. Soita meille ja kerro mitä tarvitset, niin me autamme.

Niin pienet kuin suuret projektit
Työympäristön suunnittelu ja kalustaminen tuo mukanaan suuren vastuun. Kalustusprojektien ammattilaisemme, joilla on alalta vuosien kokemus ja tuotetuntemus, auttavat sinua suunnittelusta asennukseen - olet sitten kalustamassa yhtä toimiston työtilaa tai koko varastoa. Mikään projekti ei ole liian suuri tai pieni - me autamme sinua mielellämme.
Ratkaisu askel askeleelta
Kuinka monta työpistettä tilaan mahtuu ilman, että se tuntuu ahtaalta? Kuinka monta lavahyllyä varastoon? Moniin kysymyksiin on vaikea vastata ilman kunnollisia suunnitelmia. Siksi teemme suunnitelmat tiloista tarvittaessa myös layoutpiirroksina. Näin saat hyvän käsityksen siitä, miltä lopputulos näyttää ja miten tilan voi hyödyntää parhaimmalla tavalla.
Me otamme tarvittaessa kokonaisvastuun
Pyrimme kestävään ratkaisuun, jossa on huomioitu myös tulevaisuuden tarpeet. Lisäksi panostamme niin väreihin ja muotoihin kuin turvallisuuteen ja ergonomiaan. Otamme tarvittaessa vastuun koko projektista aina asennukseen saakka tarpeen mukaan. Näin sinulle jää aikaa tehdä tärkein: oman työsi.

Lisätietoja siitä, miten voimme auttaa sinua:010 32 888 50

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme

Haluatko lisätietoa?

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä viimeistään kahden arkipäivän kuluessa.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Klikkaamalla "Lähetä" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.

Oman tuotannon edut ja mahdollisuudet
Suuri osa tuotteistamme valmistetaan omilla tehtaillamme Euroopassa kuten pukukaapit, hyllyjärjestelmät ja toimistokalusteet. Teemme jatkuvaa tuotekehitystä varmistaaksemme, että mallistomme pysyy ajan tasalla. Uudet tuotesarjat suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä suunnittelijoiden, tehtaiden ja tuoteasiantuntijoiden kesken. Omasta tuotannosta on paljon hyötyä. Oman tuotannon ansiosta voimme valvoa koko tuotantoketjua aina ideasta valmiiseen tuotteeseen saakka.Hallinnassamme on niin oman tuotantomme ympäristöjalanjälki kuin terveyden ja turvallisuuden valvonta. Tämä antaa mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme edullisella hinnalla tuotteita, joiden laadusta voimme olla varmoja. Lisäksi voimme tarvittaessa räätälöidä tuotteita asiakkaan tarpeen mukaisesti
Teemme työpaikastasi paremman - yhdessä
AJ on onnistuneesti parantanut työympäristöjä jo yli 40 vuotta. Suomessa olemme toimineet yli 30 vuotta. Tänään valikoimassamme on yli 15.000 tuotetta toimistoon, kouluun, varastoon ja teollisuuteen – sekä toimivia sisustusratkaisuja, jotka tekevät työpäivästä mukavan. Konseptimme on sama tänään kuin perustusvuonna 1975: olla johtava ensiluokkaisten tuoteratkaisujen toimittaja työpaikoilla. Siksi tarjoamme sinulle tuhansia tuotteita oikeaan hintaan vaikka kotiovelle, ja juuri kun niitä tarvitset. Myös siksi valikoima on helposti saatavilla kuvastomme, verkkokauppamme ja/tai puhelinpalvelumme kautta. Paremman työympäristön toteuttamisen kuuluu olla helppoa.