Aulakalusteet

Sohvat ja nojatuolit

Hienot aulakalusteet tekevät sisäänkäynnistä ja odotushuoneesta viihtyisän. Kokoa tarpeen mukainen istuinryhmä sohvista, nojatuoleista ja muista aulakalusteista. Investointi aulakalusteisiin on sijoitus yrityksesi ensivaikutelmaan. Lämmin tunnelma sisääntulossa toivottaa vieraan tervetulleeksi ennen tärkeää kokousta. AJ:n aulakalusteiden avulla saat yrityksen aulaan nykyaikaiset lounge-kalusteet, joissa vieraat voivat istua alas. Valikoimaamme kuuluu mm. nojatuolit, sohvat ja sohvapöydät, jotka sopivat eteiseen, aulaan ja odotushuoneeseen – siis kaikkiin sisäänkäynteihin ja odotustiloihin. Täydennä sisustusta esimerkiksi lehtitelineillä ja esitetelineillä, niin vieraat voivat selailla lehtiä ja esitteitä odotellessaan.

Nojatuolit aulaan

Aulaan voi sijoittaa mukavia nojatuoleja. Valikoimastamme löydät selkeälinjaiset ja mukavat istuimet ja muut pehmeät kalusteet. Nojatuoleja on saatavana matalan tai korkean selkänojan kanssa. Mukavissa istuinkalusteissa on kangas- tai nahkaverhoilu, jotka kestävät vuosia eteenpäin. Kun täydennät nojatuolia rahilla, saat lisää väriä aulaan ja samalla lisäistuimen.

Sohvat odotushuoneeseen

Myös AJ:n sohvavalikoimaan kuuluu selkeälinjaiset ja mukavat istuinkalusteet. Malleja on monta ja värejä joka sisustukseen. Käytännölliset kolmen istuttavat sohvat ovat hyvä valinta vieraille. Sohvissa on kestävä kangasverhoilu, joka pidentää niiden käyttöikää. Yhdistele kolmen istuttava malli kahden istuttavaan sohvaan, kun tilaa on runsaasti. Näin rakennat mukavan tunnelman, joka ohjaa vieraan aulasta sisälle toimistoon.

Sohvapöydät kaikenlaisiin istuinryhmiin

Pyöreä, neliskulmainen tai pitkä sohvapöytä: AJ:lta löydät eri malleja sisäänkäyntiin, käytävälle tai odotushuoneeseen. Matala ja pitkä pöytä massiivipuusta sopii useimpiin istuinryhmiin ja voi käyttää eri aulakalusteiden kanssa. Pyöreässä sohvapöydässä on laminaattipinta. AJ:lta löydät runsaasti erilaisia aulakalusteita. Klikkaa vain eteenpäin ja tutustu tuotteisiin.