Kampanja- ja kilpailuehdot

AJ Tuotteiden kilpailusäännöt ja -ehdot ovat Suomen lain mukaiset. Kilpailuissa, joita käydään verkkosivuillamme tai markkinoidaan verkkosivujemme tai sosiaalisen median kautta, pätevät seuraavat säännöt:

1. Kilpailumme eivät ole millään tavalla Facebookin, Instagramin, LinkedInin tai muun sosiaalisen median sponsoroimia, tukemia tai hallinnoimia.
2. Vain vähintään 18 vuotta täyttäneet ja pysyvästi Suomessa asuvat voivat osallistua kilpailuihimme.
3. Tietoja, jotka annetaan AJ Tuotteille osallistumisen yhteydessä, ei jaeta kolmansille osapuolille ja niitä käytetään tietosuojakäytäntömme mukaisesti. Osallistujat suostuvat siihen, että heidän nimensä ja kilpailuvastaukset voidaan julkaista AJ Tuotteiden sosiaalisen median kanavissa ja verkkosivuilla ajtuotteet.fi.
4. Kilpailuihin osallistuminen on ilmaista. Ostoja ei ole pakko tehdä, ellei näin mainita erikseen.
5. Osallistujat eivät saa olla töissä AJ Tuotteilla tai AJ-konsernissa tai missään tämän tytäryhtiössä. Osallistujat eivät myöskään saa olla AJ:n työntekijän perhettä tai lähisukua.
6. Osallistujan sosiaalisen median profiili tulee olla luotu kyseisen sosiaalisen median sääntöjen mukaisesti.
7. AJ Tuotteiden markkinointiosaston tuomaristo valitsee voittajat. Päätöksestä ei voi tehdä valitusta.
8. Vain yksi osallistuminen per henkilö per kilpailu hyväksytään.
9. Osallistumalla kilpailuumme osallistuja hyväksyy yllä olevat kilpailusäännöt ja -ehdot.

Kampanjakoodien ehdot
Kampanjakoodeja voi käyttää vain kerran per asiakas eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin, alennus- tai sopimushintoihin. Mahdolliset hinnat on ilmoitettu ilman alv.