Tervetuloa kansainväliseen perheyritykseen!

 AJ-konserni on kokonaisvaltaisten ratkaisujen toimittaja. Tarjoamme asiakkaille kalustusteita ja työvälineitä kaikkiin työtiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, varastoihin ja teollisuustiloihin. Oman tuotekehityksen, suunnittelun ja tuotannon ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme houkuttelevia laatukalusteita sopivaan hintaan. Olemme matkanneet perinteisestä postimyyntiyrityksestä nykyaikaiseksi kaupalliseksi yritykseksi, ja nyt panostamme merkittäväksi digitaalisen läsnäolomme laajentamiseen sekä verkkokauppamme kehittämiseen. 
AJ-konsernin tarina alkoi vuonna 1975, kun 19-vuotias Anders Johansson perusti yrityksen Ruotsin Hyltebrukiin. Siitä lähtien on tapahtunut paljon. Nykyään pääkonttori ja keskusvarasto sijaitsevat Halmstadissa, ja perheyritys on kasvanut kansainväliseksi konserniksi jatkuvilla laajennussuunnitelmilla. Yhteensä meitä on noin 900 työntekijää 19 maassa, ja liikevaihtomme on noin 300 miljoonaa euroa vuodessa.

Konseptimme: Parempia työympäristöjä 

Työpaikka on paljon enemmän kuin vain paikka, jonne mennään töihin – se on toinen kotimme. Tavoitteemme on tarjota kalusteita ja sisustusratkaisuja, jotka helpottavat aktiivisen ja houkuttelevan työympäristön luomista eri tarpeisiin.
 
Tehokkuus, joustavuus, ergonomia ja kestävyys ovat avainsanoja, jotka ohjaavat tarjontamme kehittämistä. Näin voimme edistää työympäristöjä, joissa ihmiset voivat hyvin, viihtyvät ja voivat saavuttaa täyden potentiaalinsa – olipa kyse sitten luokkahuoneiden, toimistoympäristöjen tai varastojen kalustamisesta. Emme koskaan luovu visiostamme edistää parempia työympäristöjä. Tämä on lupauksemme tuhansille asiakkaille ympäri Eurooppaa – ja myös sinulle, tulevalle työntekijällemme.

Meidän arvomme

Menestyksemme perustuu seuraaviin ydinarvoihin, jotka ohjaavat sitä, keitä olemme ja miten työskentelemme. 
 
Huomioiva – Voimme ratkaista ongelmat ennen kuin ne edes ilmenevät 
 
Vastaamalla muutoksiin ja ajakohtaisiin vaatimuksiin meistä on tullut monille asiakkaillemme luonnollinen osa työpäivää. Ratkaisujamme arvostetaan, koska ne edistävät asiakkaidemme menestystä, mikä puolestaan auttaa meitä luomaan molemmille osapuolille kannattavia suhteita. 
 
Asiantunteva– Tietomme on tärkeä kilpailuetu 
 
Pyrimme jatkuvasti oppimaan lisää siitä, miten erilaiset työpaikat toimivat, ja kehittämään kykyämme ymmärtää ihmisten tarpeita. Jakamalla tietämystämme ja työskentelemällä aktiivisesti ratkaistaksemme uuden ongelman, asiakkaamme ovat tyytyväisiä ja palaavat meille aina uudelleen. 
 
Aito – Olemme uskollisia juurillemme katsoessamme eteenpäin 
 
Olemme peräisin alueelta, jossa kättely riittää sinetöimään sopimuksen. Jatkaaksemme tämän luottamuksen ansaitsemista emme oikaise missään, emme tuotteiden laadussa emmekä oikean työntekijän etsinnässä. Uskollisuutemme juurillemme on suhteidemme perusta. 
 
Sitoutunut – Etsimme jatkuvasti uusia ja parempia ratkaisuja 
 
Olemme intohimoisia siitä, että parannamme asiakkaidemme arkea ja työskentelemme jatkuvasti kehittääksemme tarjontaamme niin tuotteiden kuin palveluidenkin osalta. Halumme haastaa itseämme avaa uusia mahdollisuuksia ja luo vahvan perustan uusille ja älykkäille ratkaisuille nykypäivän työpaikalla.

AJ Tuotteilla sukupuolten tasa-arvo on itsestäänselvyys. 

Me AJ-konsernissa ja Suomessa AJ Tuotteilla teemme aktiivisesti töitä ollaksemme yritys, jossa kaikilla on samat mahdollisuudet kasvaa. Tutustu joihinkin naispuolisiin johtajiimme, jotka jakavat ajatuksiaan roolistaan johtajina.

Mitä tasa-arvo merkitsee meille AJ:lla?

Avoimet työpaikat

Oletko valmis uusiin haasteisiin? Katso avoimet paikkamme niin näet, millaisia osaajia haemme.


Tällä hetkellä ei meillä ole avoimia työpaikkoja