Kokonaisratkaisut parempaan työympäristöön

AJ Tuotteet tarjoaa laadukkaita kalusteita ja tarvikkeita eri työympäristöihin. Keskitymme innovaatioihin, omiin suunniteltuihin tuotteisiin ja kolmeen omaan tehtaaseemme luodaksemme älykkäitä ratkaisuja nykyaikaisiin työpaikkoihin. Toimimme tällä hetkellä 20 maassa ja osallistumme vuosittain työympäristön parantamiseen yli puolella miljoonalla työpaikalla ympäri Eurooppaa.

Valikoimamme koostuu huonekaluista, laitteista ja sisustusratkaisuista, jotka tekevät työstä miellyttävämpää. Tarjoamme lähes 15 000 tuotetta toimistoihin, kouluihin, varastoihin, teollisuuteen ja pukuhuoneisiin. Kaikki tuotteet ovat helposti saatavilla verkkosivujen, kuvastojen, asiakaspalvelun ja projektisuunnittelun avulla. 

koulukalusteet
varastokalusteet

Osa työpäivää – eilen, tänään ja huomenna 

AJ on ollut osa ihmisten arkea jo vuodesta 1975. Toteutamme myös jatkossa vastuullisia ja fiksuja työympäristöjä, jotka seuraavat aikaansa ja helpottavat päivittäistä työntekoa. Näin sinä ja kollegasi voivat kehittyä, luoda ja pitää hauskaa. Joka päivä. 

Älykkäät kalusteratkaisut eri työympäristöihin 

Monet ihmiset viettävät suurimman osan valveillaoloajastaan töissä, joten työympäristön parantaminen on tärkeää. Valikoimamme laajuuden ja syvyyden ansiosta voimme varmistaa, että jokainen saa täydellisesti kalustetun työpaikan, joka vastaa heidän tarpeitaan ja työympäristönsä vaatimuksia. Teemme myös mielellämme tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, erityisesti projektimyynnin parissa, jossa johdamme sisustusprojekteja ja tuemme asiakkaita koko matkan - visiosta todellisuuteen. 

työhuoneen kalusteet
kalusteet ja laitteet teollisuuteen
hyllyt varastoon
kalusteet oppimisympäristöön
pukuhuoneen penkki

Oma tuotesuunnittelu ja tuotanto Euroopassa

Valmistamme monia tuotteita itse, jotta voimme hallita koko prosessin ideasta valmiiseen tuotteeseen. Koska suunnittelemme ja valmistamme suuren osan valikoimastamme, tiedämme, että voimme aina pitää lupauksemme laadun, hinnan, toimitusaikojen ja palvelun suhteen. Varmistamme myös, että valikoimamme on innovatiivinen ja vastaa ajan vaatimuksia. 

yritysvastuu

Sitoutuminen kestävään kehitykseen 

Kestävä kehitys on meille tärkeä painopistealue, ja työskentelemme laajasti varmistaaksemme, että harjoitamme liiketoimintaa vastuullisesti kaikilla tasoilla ja hallitsemme samalla ilmasto- ja ympäristövaikutuksiamme. Pidämme vastuun kantamista itsestäänselvyytenä roolissamme kokonaisvaltaisena toimittajana. 

Lue lisää

Sponsorointi 

AJ Tuotteet on sitoutunut rehelliseen peliin ja hyvään yrittämiseen, ja tämä pätee myös urheilumaailmaan. Kannustamme suomalaista urheilua monissa lajeissa, kuten jääkiekko, jalkapallo, ja koripallo, ja logomme näkyy usein näissä otteluissa. Kansainvälisesti yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneistamme on kansainvälinen jääkiekkoliitto. On mahdollista, että monet tunnistavat AJ Tuotteet myös erotuomarin asusta, sillä olemme tukeneet urheilua pitkään ja ylpeinä edustamme urheilun arvoja.