AJ Tuotteet yrityksenä

Olemme työympäristön parantamisen asiantuntijoita


Tervetuloa AJ Tuotteiden kotisivuille ja verkkokauppaan. AJ Tuotteet on yritysten ja yhteisöjen toimitilojen tarpeisiin erikoistunut yritys. Jo 45 vuotta olemme auttaneet yrityksiä ja parantaneet työympäristöjä toimittamalla kalusteita ja tarvikkeita toimistoon, kouluun, varastoon ja teollisuuteen - kaikkiin työtiloihin. Suomessa olemme toimineet 35 vuotta. AJ Tuotteet on osa kansainvälistä AJ Group -konsernia.

Kellarista kansainväliseksi toimijaksi

AJ Groupin tarina lähtee vuodesta 1975, jolloin konsernin johtaja Anders Johansson perusti AJ Produkter –yrityksen. Omistajan nimikirjaimia kantava yritys perustettiin Anders Johanssonin vanhempien kellarihuoneessa Ruotsin Hyltebrukissa. Tänään tästä yhden henkilön yrityksestä on kasvanut kansainvälinen konserni, joka toimii jo yhteensä 19:ssä maassa ja toimittaa laajasta valikoimasta tuotteita yrityksille yli kansainvälisten rajojen.

Laaja tuotevalikoima jokaiseen työtilaan

Valikoimaamme kuuluu yli 15 000 tuotetta toimistoon, kouluun, varastoon, teollisuuteen, ravintolaan ja pukuhuoneeseen. Valikoimastamme löytyy kaikkea työpaikalle. Meiltä löydät sädettävät työpöydät ja työtuolit, satulatuolit ja aktiivituolit, nokkakärryt ja työkaluvaunut, kassakaapit ja laatikostot työpöydän alle, haarukkavaunut ja kuormalavahyllyt,  pinoamisvaunut, lajitteluastiat ja jäteastiat, pukukaapit ja lokerokaapit, sekä ulkokalusteet ja ravintolakalusteet ja paljon muuta. Julkaisemme vuosittain kaksi lähes 500-sivuista suurta kuvastoa sekä useita erikoiskuvastoja, joissa esittelemme valikoimamme suosituimpia tuotteita. Kuvastojen lisäksi tuotteisiin voi tutustua verkkokaupassamme, josta löytyy vieläkin kattavampi valikoima vaihtoehtoja.

Kehitämme valikoimaamme aktiivisesti. Tuomme uutuuksia ja valvomme jatkuvasti tuotteidemme laatua. Tämän vuoksi kannattaa varmistaa että käsissäsi on aina viimeisin kuvastomme ja verkkosivuillamme kannattaa vierailla mahdollisimman useasti. Hyvä keino pysyä ajan tasalla on liittyä sähköpostilistallemme Uutiskirje-sivulta.

Nopea ja varma toimitus

AJ:lla on oma 30 000 m² keskusvarasto Etelä-Ruotsissa. Suomen toimitukset tulevat joka arkipäivä Turun satamaan, josta kuljetusyhtiömme toimittaa ne perille. Asiakkaalla on mahdollisuus myös noutaa tavarat Turun satamasta. Tarjoamme lisäksi hyödyllisiä lisäpalveluita, esimerkiksi puhelinsoiton ennen toimitusta, tavaroiden perille kannon toivottuun kerrokseen tai asennuspalvelun tuotteille. Lisätietoja toimituksista ja lisäpalveluista löytyy myynti- ja toimitusehdoistamme.

Laatutuotteita edulliseen hintaan

Valmistamme suuren osan tuotteista AJ:n omissa tuotantolaitoksissa. Oman tuotannon avulla meillä on mahdollisuus tarjota laadukkaita tuotteita järkevään hintaan. AJ:n omaa tuotantoa on esimerkiksi Red Dot Design Award 2015 –palkittu pukukaappisarja Create. Oman tuotantomme ansiosta pystymme valvomaan koko tuotanto- ja toimitusketjua aina tuotesuunnittelusta lähtien. Omissa tuotantolaitoksissamme voimme toteuttaa myös monet projektitoimitukset sekä suuret tilaukset asiakkaan erikoismitoilla tai –materiaaleilla. Erikoistoiveissa kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Sertifikaatit ja ympäristömerkit

Pyrimme kaikessa toiminnassamme vaikuttamaan ympäristöömme ja yhteisöömme aina mahdollisimman myönteisesti. AJ Tuotteiden emoyhtiö AJ Produkter Ab on sertifioitu osto-, varasto- ja myyntitoimintojen osalta ISO 9001 ja ISO 14001 laatu- ja ympäristöjärjestelmien mukaisesti. Me AJ Tuotteilla noudatamme samoja ohjeistuksia kuin emoyhtiömme AJ Produkter. 

Osa AJ Tuotteiden toimittamista koulukalusteista on merkitty Joutsen-ympäristömerkillä. Lisenssi on rekisteröity emoyhtiö AJ Produkter Ab:n nimiin ja se kattaa kaikki pohjoismaat. Lisenssimme 3031 0075 kuuluu huonekalujen ja kalusteiden ryhmään. Lisätietoa joutsenmerkistä saat seuraavasta linkistä.

Joutsenmerkki >>

Sponsorointi

AJ kannustaa rehellistä peliä ja hyvää yrittämistä myös urheilussa. Tuemme suomalaista urheilua, muun muassa jääkiekkoa, jalkapalloa, koripalloa ja lentopalloa, ja logomme voikin huomata monissa otteluissa. Kansainvälisesti yksi pitkäaikaisimmista yhteistyökumppaneistamme on kansainvälinen jääkiekkoliitto. Monet saattavatkin muistaa AJ:n värit esimerkiksi erotuomarin asussa.

 
 
     
     
       
     


Vastuullisuus

Haluamme eri tavoin kantaa ekologista, sosiaalista ja taloudellista vastuuta. Toimitamme esimerkiksi koulukalusteita Nakamtenga -kylään Burkina Fasoon Yennenga Progress -yhteistyön kautta. Sponsoroimme aktiivisesti urheilua sekä paikallisesti että konsernitasolla. Suomessa olemme lisäksi tukeneet myös mm. kulttuuria kuten Designmuseon Soil Matters -näyttelyä syksyllä 2020. Omistamme tällä hetkellä yli 4 600 hehtaaria FSC- ja PEFC -sertifioitua metsää Euroopassa. Metsä on osa kestävän kehityksen panostamme, ja sitoi 12 000 t hiilidioksidia vuonna 2019. Tutustu vastuullisuusraporttiimme.

Lue lisää AJ-konsernista sen kansainvälisiltä sivuilta.