QBUS - Joustavat säilytyskalusteet toimistoihin

QBUS - Joustavat säilytyskalusteet toimistoihin

QBUS on muunneltava ja monikäyttöinen säilytyskalustesarja, joka tarjoaa säilytystilan kaikille työympäristön tavaroille ja ylläpitää työpaikan järjestystä. QBUS, joka on omaa suunnitteluamme ja tuotantoamme, mahdollistaa koko yrityksen toimitilojen kalustamisen yhdellä ja samalla tuotesarjalla. Näin voit luoda yhtenäisen sisustusratkaisun, jossa säilytystila ja muotoilu kulkevat käsi kädessä.
säilytysratkaisut työpaikalle

Säilytyskalusteet aulasta työpisteeseen 

Kun suunnittelimme QBUS-säilytyskalusteet halusimme luoda tuotesarjan, joka täyttää lähes kaikki mahdolliset yritysten säilytystarpeet. Kalustesarja on tarkoitettu kaikille työpaikoille: niin pienille kuin suurille toimitiloille, startupeille ja kasvaville yrityksille.  QBUS-tuotesarja koostuu nykyaikaisista säilytyskalusteista, joihin kuuluu esimerkiksi kirjahyllyt ja kaapit, postinlajitteluhyllyt sekä eri osioista yhdistetyt säilytysratkaisut, joihin sisältyy esimerkiksi myös istuinpenkit. QBUS-sarjan etu on toisin sanoen se, että yhdellä kalustesarjalla saat kaikki säilytysratkaisut työpaikallesi niin sisäänkäynnin vastaanottoon kuin päivittäiseen toimistotyöhön, unohtamatta lukittavia säilytysratkaisuja henkilökohtaisille tavaroille esimerkiksi eteistiloihin. 

Anna Helgesson, joka on yhteistilojen tuotepäällikkö AJ:lla, näki tarpeen säilytyskalusteiden sarjalle, joka sitoo yhteen toimistot ja yhteistilat.  
- Yhä digitaalisemmassa yhteiskunnassa, jossa yritysten toimistot ja oleskelutilat sulautuvat yhteen, halusimme kalustemalliston, joka vastaisi tähän kysyntään. Esimerkiksi kiinteät työpisteet eivät ole enää itsestäänselvyys. Siten säilytystilan tarve on erilainen sekä henkilökohtaisten tavaroiden että kannettavien tietokoneiden ja toimistotarvikkeiden osalta. 
työpöytä ja tuoli

Ajaton muotoilu

Kutsumme QBUS-sarjaa moderniksi kalustesarjaksi, mutta se on samalla myös ajaton. Tuotteiden perustana on klassinen muotoilu, joten kalusteet on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan. Ne sulautuvat siten helposti olemassa oleviin ympäristöihin. Mikä tekee QBUS-sarjasta erityisen? Säilytyskalustesarjaan kuuluu laaja valikoima eri kalustemalleja, joiden avulla voidaan rakentaa omaan tilaan räätälöity säilytysratkaisu - ratkaisu, joka eroaa joukosta. QBUS-sarja ei aseta sääntöjä sille, miten sillä voidaan sisustaa: valitse tarpeiden, toivomusten ja omien mieltymysten mukainen kalustusratkaisu.  

Verkkokaupastamme löydät valmiita kalusteita ja kokonaisuuksia, ja siten vain osan QBUS-sarjan tarjoamista mahdollisuuksista. Ole yhteydessä projektipalveluumme, kun tarvitset apua omaan tilaan räätälöidyn säilytysratkaisun rakentamisessa. 

julkisen tilan sisustus
julkisen tilojen kalusteet

Laajenna ja muunna säilytystilaa

Kasvaako yrityksesi? Silloin QBUS kasvaa kanssasi. QBUS-säilytyskalustesarjan avulla voit laajentaa olemassa olevaa säilytystilaa ja kalustaa työympäristöä uudelleen, kun tarpeet muuttuvat.  

Moduulikonseptin ansiosta kalusteet sopivat yhteen riippumatta niiden koosta tai mallista. Pienen laatikoston voi yhdistää suurempaan kaappiin, ja matalan istuinpenkin voi sijoittaa ongelmitta kirjahyllyn viereen. QBUS helpottaa kalustamista kaikissa tilanteissa: kun halutaan vaihtaa toimitiloja, liiketoiminta kasvaa tai toimitilojen kalustusta halutaan päivittää. 

Kalusteet voidaan sijoittaa keskelle tilaa, seinän viereen tai tilanjakajaksi. Monia QBUS-sarjan kalusteita voidaan käyttää myös muina kuin säilytyskalusteina. Laita useita moduuleita vastakkain keskelle huonetta, niin toimiva tilanjakaja on valmis. Rauhoita työpiste korkean sivukaapin avulla. Eteistä voidaan hyödyntää esimerkiksi lyhyempiin puheluihin, kun sinne laitetaan säilytyskalusteiden ja istuinpenkkien yhdistelmä.

lokerokaapit henkilökohtaisiin tavaroihin
Ihmiset tulevat aina tarvitsemaan säilytystilaa, mutta tarve ei ole enää sama, ja se muuttuu edelleen. Haluamme olla eturintamassa, kun on kyse tulevaisuuden työpaikan tuotteista.
Anna Helgesson, tuotepäällikkö, AJ Produkter

Pohjoismaista muotoilua

QBUS-sarjan on suunnitellut pääkonttorimme oma tuotesuunnittelija Cecilia Stööp yhdessä ulkoisen suunnittelijan Mikael Warnhammarin kanssa. Yksi tärkeä etu omasta tuotesuunnitteluosastosta on se, että tuotesuunnittelijamme voivat yhdessä tuotepäällikkömme ja -kehittäjiemme kanssa tutkia tuotteiden tarvetta valikoimamme näkökulmasta, panostaa pitkäaikaiseen kehitykseen ja lisäksi keskittyä myös uusien tuotteiden yksityiskohtiin. 

työpöytä laatikostolla
säilytyskalusteet työpaikalle
kalusteet viihtyisään työympäristöön

Valmistus omissa tehtaissamme

Kaikki QBUS-sarjan kalusteet on hyväksytty eurooppalaisen julkisten tilojen säilytyskalusteiden standardin EN16121:n mukaan. QBUS on omaa suunnitteluamme, ja sen kalusteet valmistetaan omassa tehtaassamme Euroopassa. Näin voimme valvoa kalusteiden laatua aina suunnittelusta valmiiseen tuotteeseen saakka.

Lisää inspiraatiota QBUS-sarjasta

Asiantuntijamme auttavat kaikissa kalustusprojekteissa

Me AJ:lla autamme sinua aina tarvittaessa työtilan kalustamisessa oman liiketoimintasi asettamien tarpeiden mukaisesti. Ole meihin yhteydessä, jos haluat kysyä esimerkiksi verhoiluvalinnoista, tarvitset inspiraatiota tai tahdot tietää, mitkä vaihtoehdot olisivat parhaita toimitilaasi. Me autamme mielellämme.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Klikkaamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.