Tukholman kalustemessut 2023

AJ mukana Tukholman kalustemessuilla 7.-11. helmikuuta – tule käymään osastollamme!

Uuden kalustuksen hankinta työpaikalle, kouluun tai muihin tiloihin voi olla haastava projekti. Työergonomia, muotoilu, sopivien materiaalien valinta ja hinta ovat vain osa kalustusprojektia. Me AJ:lla olemme erikoistuneet toimiviin kalusteratkaisuihin, joiden avulla työympäristöstä tulee entistä parempi. Autamme sinua mielellämme.

Tukholman kalustemessut, eli Stockholm Furniture Fair, järjestetään taas 7.-11. helmikuuta. Osastollamme pääset tutustumaan uutuuksiimme QBUS, ENTRY ja VARIETY. Tuotesarjojen kalusteet ovat omaa suunnitteluamme ja kalustesarjojen tuotteita voi helposti yhdistää – joko toisiinsa tai muihin kalusteisiin lähes 15.000 tuotteen valikoimastamme. Tervetuloa osastolle A19:20 tutustumaan meihin!

Tuoteuutuudet

säilytyskaappi
Sohva Variety

Omaa suunnittelua – omaa tuotantoa

Suuri osa tuotevalikoimastamme on oman tuotesuunnitteluosastomme tuotantoa ja valmistetaan omissa tehtaissamme Euroopassa. Näin pystymme valvomaan koko tuotantoketjua suunnittelusta valmistukseen. Voimme siten tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita järkevään hintaan. Tuotekehityksemme ja tehtaamme tekevät tiiviisti yhteistyötä.

Inspiroivat luennot

Osastollamme kaksi Ruotsin tunnettua sisustussuunnittelun asiantuntijaa pitävät luennon ajankohtaisista aiheista messujen aikana.

Henkilö joka katsoo kameraan
Henkilö joka katsoo kameraan

Luentoaikataulu

Stefan Nilsson: 9. helmikuuta klo 14:00-15:00
Frida Ramstedt: 10. helmikuuta klo 14:00-15:00

Suunnittele messuvierailusi

Voit suunnitella messuvierailusi etukäteen. Kaikki näytteilleasettajat löytyvät Tukholman kalustemessujen kotisivuilta. Sieltä voit valita osastot, joissa haluat poiketa. Meidät löydät osastolta A19:20. 

Apua kalustamisen asiantuntijoiltamme

Kaipaatko apua toimiston kalustamisessa? Projektipalvelun ammittilaisemme auttavat sisustamaan inspiroivan ja toimivan työpaikan, jossa huomioidaan myös terveyttä edistävät asiat. Projektipalvelumme auttaa tarvittaessa koko kalustusprojektissa suunnittelusta asennukseen – veloituksetta.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Asiakkaana AJ Tuotteilla

Arvostamme läheisiä asiakassuhteita ja haluamme tehdä aitoa yhteistyötä kanssasi. Olemme sitoutuneita työhömme ja pyrimme ylittämään odotuksesi. Tavoitteenamme on aina pitkäaikainen asiakassuhde, jossa sinä asiakkaana tunnet olosi mukavaksi asioidessasi kanssamme AJ Tuotteilla. Haluamme vastata toiveisiisi ja tarjota ratkaisuja jokapäiväiseen työarkeesi.

Saat henkilökohtaista asiakaspalvelua verkkosivujemme chat-palvelussa (ei botteja), sähköpostitse info@ajtuotteet.fi tai puhelimitse numerossa 010 32 888 50 arkisin klo 8-16. Ole meihin yhteydessä mistä tahansa sinua askarruttavasta asiasta – autamme mielellämme.