Tukholman kalustemessut 2023

AJ mukana Tukholman kalustemessuilla 7.-11. helmikuuta – tule käymään osastollamme!

Uuden kalustuksen hankinta työpaikalle, kouluun tai muihin tiloihin voi olla haastava projekti. Työergonomia, muotoilu, sopivien materiaalien valinta ja hinta ovat vain osa kalustusprojektia. Me AJ:lla olemme erikoistuneet toimiviin kalusteratkaisuihin, joiden avulla työympäristöstä tulee entistä parempi. Autamme sinua mielellämme.

Tukholman kalustemessut, eli Stockholm Furniture Fair, järjestetään taas 7.-11. helmikuuta. Osastollamme pääset tutustumaan uutuuksiimme QBUS, ENTRY ja VARIETY. Tuotesarjojen kalusteet ovat omaa suunnitteluamme ja kalustesarjojen tuotteita voi helposti yhdistää – joko toisiinsa tai muihin kalusteisiin lähes 15.000 tuotteen valikoimastamme. Tervetuloa osastolle A19:20 tutustumaan meihin!

Tuoteuutuudet

säilytyskaappi
Monipuolinen säilytyskalustesarja QBUS tuo järjestystä työpaikalle. Sarjan kalusteet sopivat saumattomasti yhteen ja modulaarisen konseptin ansiosta kalustusta voidaan muokata tarpeen mukaan ja kasvavaan liiketoimintaan – oli kyseessä sitten toimisto, kokoushuone tai julkinen tila.
Sohva Variety
Monikäyttöinen kalustesarja VARIETY on testattu EN 16139 -standardin mukaisesti ja verhoiltu kulutusta kestävällä kankaalla, joka täyttää Mobelfaktan vaatimukset. Korkea laatu ja siivousta helpottava muotoilu – sarjan kalusteet sopivat niin lounge-tiloihin, toimistoihin kuin julkisiin tiloihin. VARIETY-sarjan sohvat, penkit, jakkarat ja rahit voidaan yhdistää uniikiksi istuinryhmäksi – paikaksi, jossa ihmiset voivat tavata, seurustella ja tehdä yhteistyötä.

Omaa suunnittelua – omaa tuotantoa

Suuri osa tuotevalikoimastamme on oman tuotesuunnitteluosastomme tuotantoa ja valmistetaan omissa tehtaissamme Euroopassa. Näin pystymme valvomaan koko tuotantoketjua suunnittelusta valmistukseen. Voimme siten tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita järkevään hintaan. Tuotekehityksemme ja tehtaamme tekevät tiiviisti yhteistyötä.

Inspiroivat luennot

Osastollamme kaksi Ruotsin tunnettua sisustussuunnittelun asiantuntijaa pitävät luennon ajankohtaisista aiheista messujen aikana.

Henkilö joka katsoo kameraan
Frida Ramstedt on menestyvä yrittäjä, joka ylläpitää yhtä Pohjoismaiden suurimmista sisustusblogeista, Trendenseriä. Blogissa hän kirjoittaa sisustusuutisista ja -trendeistä. Frida on myös freelance-sisustustoimittaja, joka työskentelee muun muassa SVT:n ja Plaza Interiörin kanssa. Messujen yhteydessä julkaistaan myös Fridan uusi kirja "Handbok i möblering". Fridan luento on ruotsin kielellä.   https://trendenser.se/
Henkilö joka katsoo kameraan
Stefan ”Trendstefan” Nilsson on yksi Ruotsin tunnetuimmista trendieksperteistä, joka seuraa sisustukseen, muotoiluun ja elämäntapaan liittyviä uutisia ja ajankohtaisia aiheita. Stefan esiintyy usein Ruotsin TVssä, radiossa ja lehdissä. Hän on jatkuvasti tien päällä ja seuraa mm. sisustuksen, muotoilun, muodin, ruoka-alan uusia ilmiöitä. Stefanin luento on ruotsin kielellä. https://trendstefan.se/

Luentoaikataulu

Stefan Nilsson: 9. helmikuuta klo 14:00-15:00
Frida Ramstedt: 10. helmikuuta klo 14:00-15:00

Suunnittele messuvierailusi

Voit suunnitella messuvierailusi etukäteen. Kaikki näytteilleasettajat löytyvät Tukholman kalustemessujen kotisivuilta. Sieltä voit valita osastot, joissa haluat poiketa. Meidät löydät osastolta A19:20. 

Apua kalustamisen asiantuntijoiltamme

Kaipaatko apua toimiston kalustamisessa? Projektipalvelun ammittilaisemme auttavat sisustamaan inspiroivan ja toimivan työpaikan, jossa huomioidaan myös terveyttä edistävät asiat. Projektipalvelumme auttaa tarvittaessa koko kalustusprojektissa suunnittelusta asennukseen – veloituksetta.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Asiakkaana AJ Tuotteilla

Arvostamme läheisiä asiakassuhteita ja haluamme tehdä aitoa yhteistyötä kanssasi. Olemme sitoutuneita työhömme ja pyrimme ylittämään odotuksesi. Tavoitteenamme on aina pitkäaikainen asiakassuhde, jossa sinä asiakkaana tunnet olosi mukavaksi asioidessasi kanssamme AJ Tuotteilla. Haluamme vastata toiveisiisi ja tarjota ratkaisuja jokapäiväiseen työarkeesi.

Saat henkilökohtaista asiakaspalvelua verkkosivujemme chat-palvelussa (ei botteja), sähköpostitse info@ajtuotteet.fi tai puhelimitse numerossa 010 32 888 50 arkisin klo 8-16. Ole meihin yhteydessä mistä tahansa sinua askarruttavasta asiasta – autamme mielellämme.