Ajanottokello Time Timer

Isokokoinen, magneettinen

Tuotenumero: 14616
  • Opettavainen
  • Suuri ja näkyvä
  • Magneettinen pinta
159,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...
Takuu 3 vuotta

Tuotekuvaus

Kätevä ajanottokello, jossa on jäljellä olevan ajan osoittava punainen osio. Jopa 60 minuutin lähtölaskenta. Kellon taustapuolella on vahvat magneetit, joilla se kiinnittyy esimerkiksi magneettiseen valkotauluun.
Kätevä ajanottokello sopii hyvin luokkahuoneeseen. Kello on hyvä valinta, kun haluat pitää lyhyempiä istuntoja tunnin aikana tai näyttää kokeessa jäljellä olevan ajan selkeällä tavalla.

Kellossa on punainen osio, joka näyttää kuinka paljon aikaa on jäljellä. Punainen osio vähenee automaattisesti ajan kuluessa. Voit asettaa kelloon 60 minuutin tai lyhyemmän ajan. Kello piippaa ajan loppumisen merkiksi, kun punainen osio on kadonnut kokonaan. Piippausäänen voi mykistää yhdellä napin painalluksella.

Laskurikello voidaan kiinnittää seinään tai sijoittaa tasaiselle alustalle. Kellon magneettitausta kiinnittyy helposti esimerkiksi valkotauluun, josta se näkyy koko luokalle.

Kello on suuren kirjan kokoinen ja siten helppo lukea myös luokan takariveiltä. Punaisen osion avulla myös pienempien kouluikäisten lasten on helppo nähdä kuinka paljon aikaa on jäljellä taukoon tai koetta tehtäessä jne. ilman, että heidän tarvitsee sitä erikseen kysyä. Laskurikello on hyvä valinta myös oppilaille, joilla on vaikeuksia keskittyä.

Asiakirjat

Tuotetiedot

  • Korkeus:300 mm
  • Leveys:300 mm
  • Paino:0,9 kg