Poljinlaite kouluun

Taitettava

Tuotenumero: 23403
  • Kokoontaitettava
  • Laitetaan pöydän alle
  • Helppokäyttöinen
Kätevä poljinlaite, jonka voi laittaa pöydän alle ja jota voi käyttää normaalin oppilastuolin kanssa. Poljinlaite edesauttaa oppilaiden liikkumista päivän aikana. Laite on helppokäyttöinen, hiljainen ja vie vain vähän tilaa.
99,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...
Takuu 7 vuotta

Tuotekuvaus

On tärkeää, että oppilaat liikkuvat päivän aikana. Hauskan ja yksinkertaisen poljinlaitteen avulla oppilaat voivat liikkua samalla kun tekevät koulutehtäviään.

Kätevä poljinlaite, jonka voi laittaa pöydän alle ja jota voi käyttää istuttaessa normaalilla oppilastuolilla. Laitteen korkeuden voi säätää jokaiselle oppilaalle sopivaksi, joten polkemisen voi aloittaa heti.

Poljinlaitteen käyttö tuntien aikana vilkastuttaa verenkiertoa, mikä parantaa hapensaantia. Näin oppilaiden keskittyminen helpottuu. Samalla oppilaat saavat päivittäistä liikuntaa. Liikunnan lisääminen on tänä päivänä tärkeää lisääntyvän ja pitkäaikaisen istumisen takia. Monet lapset eivät juurikaan liiku vapaa-ajallaan, joten poljinlaite on hauska ja tehokas tapa pitää heidät liikkeessä. Poljinlaitteesta tulee nopeasti oppilaiden suosikki.

Poljinlaitteen korkeutta voi helposti säätää käyttäjän mukaan, mikä mahdollistaa sen, että monet oppilaat voivat käyttää sitä. Laite suositellaan 140-160 cm pituisille oppilaille. Laite on helppo taittaa auki ja siirtää. Se vie vain vähän tilaa varastoitaessa. Poljinvastusta on mahdollista säätää kääntämällä keskellä olevaa säätönuppia.

Polkimet on suunniteltu niin, että laitetta voi käyttää myös pöydän päällä käsivarsien vahvistamiseen. Jos laitetta käytetään käsivarsiharjoituksiin, laita se vain pöydälle ja säädä käyttäjän mukaan.

Asiakirjat

Lataa hoito-ohjeet

Tuotetiedot

  • Materiaali:Teräs
  • Suositeltu henkilömäärä asennusta varten:1
  • Arvioitu käsittelyaika/hlö:5 Min
  • Paino:2,5 kg