Pakettihinta

Pakettitarjous: Lajitteluvaunu

2 astiaa, 60 litraa, kannet (vihreä + harmaa)

Tuotenumero: 246502
  • Helpottaa jätteiden lajittelua
  • Pyörillä siirrettävä
  • Esimerkiksi keittiöön / toimistoon
151,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Käytännöllinen ratkaisu jätteiden lajitteluun. Kokonaisuuteen kuuluu kaksi jätesäiliötä, yksi vakiokansi, yksi saranallinen kansi tölkeille ja nivelpyörällinen kuljetusvaunu.
Käytännöllinen kokonaisuus, joka helpottaa jätteiden lajittelua ja käsittelyä. Kokonaisuus sopii hyvin ravintolaan, toimistoon ja kaikkiin työpaikan tiloihin, joissa tarvitaan helppokäyttöistä jäteastiaratkaisua.

Vaunu on valkoiseksi maalattua teräslevyä. Se helpottaa jätesäiliöiden kuljettamista, tyhjentämistä ja puhdistamista. Jäteastiat ja kannet ovat iskunkestävää polypropeenia. Jäteastioiden lyhyillä sivuilla on kahvat, jotka helpottavat astian nostamista.

Kaksi erilaista kantta osoittavat minkälaista jätettä kuhunkin astiaan tulisi heittää. Niiden avulla tölkit ja pullot on mahdollista erottaa muusta jätteestä jo lajitteluvaiheessa. Harmaa vakiokansi vähentää epämiellyttävien hajujen leviämistä ympäristöön ja parantaa hygieniaa. Siinä on upotettu kahva, jonka avulla kansi on helppo irrottaa säiliöstä. Vihreässä kannessa on tölkeille ja pulloille sopiva aukko. Saranoitu kansi pysyy yläasennossa, kun se on avattu.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää