Pakettihinta

Teollisuuspöytä Solid 750

Vetolaatikko, 1500x800 mm, teräs

Tuotenumero: 232225
  • Iskunkestävä työtaso teräksestä
  • Sis. lukittavan vetolaatikon
  • Painaville tavaroille
Pituus (mm)
700,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Vankkarakenteinen teollisuuspöytä, jossa on suuri kantavuus, säädettävät jalat sekä lukittava vetolaatikko avaimineen (2 kpl).
Käytännöllinen pöytäkokonaisuus sisältää kestävän, vankkarakenteisen teollisuuspöydän sekä kätevää säilytystilaa käden ulottuvilla. Teollisuuspöytä soveltuu hyvin vaativiin olosuhteisiin ja raskaaseen ammattikäyttöön. Pöydän tavallista suurempi kantavuus on 750 kg paino tasaisesti jaettuna. Pakettiin sisältyy laatikosto, joka on helppo kiinnittää työtason alapintaan. Vetolaatikossa säilytät työkalut ja tarvikkeet helposti käden ulottuvilla.
Tavallista paksumpi pöytälevy on päällystetty teräslevyllä. Erittäin vahva ja kestävä työtaso kestää kovaa käyttöä, iskuja ja teräviä esineitä. Se kestää myös kaikkia nesteitä, öljyjä ja kemikaaleja sekä on helppo puhdistaa, Teollisuuspöydän vankka teräsjalusta on jauhemaalattu vaaleanharmaaksi. Jaloissa on manuaalinen korkeudensäätö, joten pöytä on helppo säätää hyvälle ja ergonomiselle työskentelykorkeudelle. Säätöväli on 740-995 mm. Muista myös ergonominen työpistematto, joka vähentää jalkoihin, polviin ja lantioon kohdistuvaa rasitusta seisten työskennellessäsi.
Kestävä ja tukeva vetolaatikko on valmistettu vahvasta teräslevystä. Sen maksimikantavuus on 50 kg. Laatikko liukuu tukevilla kiskoilla ja avautuu 105 %. Näin laatikon tavarat ovat helposti saatavilla. Laatikko on lukittava. Mukana kaksi avainta. Vetolaatikoihin on saatavana myös metallisia välijakajia, jotka helpottavat ruuvien ja muiden pikkuosien lajittelua ja säilytystä.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää