Uusi

Penkki VARIETY

2-istuttava, kangas Pod CS, turkoosi

Tuotenumero: 3861225
  • Monikäyttöinen ja laajennettava
  • Kulutusta kestävät materiaalit
  • Korkeat jalat helpottavat siivousta
Moderni ja monipuolinen penkki AJ:n omalta tuotesuunnittelutiimiltä. Rakenna ainutlaatuinen kokonaisuus yhdistämällä penkki muihin VARIETY-sarjan tuotteisiin. Penkissä on korkeat, pyöreät jalat, joten siivous kalusteen alta on helppoa. EN 16139 -standardin vaatimukset täyttävä VARIETY-sarja sopii hyvin oleskelutiloihin, toimistoihin ja julkisiin tiloihin.
Väri: Turkoosi
379,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...
Takuu 7 vuotta

Tuotekuvaus

Penkki on mukava ja sen verhoilu kestävää kangasta, minkä ansiosta se sopii julkisiin tiloihin, kuten oleskelu- ja odotustiloihin sekä toimistoihin ja kouluihin.

VARIETY on käytännöllinen ja monikäyttöinen modulaarinen sohvasarja. Kalusteissa on pyöreät jalat, joiden kierteet helpottavat kokoamista. Korkeat jalat antavat sohvalle modernin ilmeen ja helpottavat siivousta. Kalusteessa on vanerirunko ja kylmävaahtopehmuste. Siinä on siksi mukava istua pitempiäkin aikoja.

VARIETY-sarja on testattu EN 16139 -standardin mukaisesti. Kestävä kangas täyttää Möbelfaktan vaatimukset.

VARIETY-sarjassa on runsaasti ratkaisuja pieniin ja suuriin tiloihin. Sarjaan kuuluu sohvia, raheja, jakkaroita ja penkkejä, joita yhdistelemällä voidaan rakentaa räätälöity oleskelutila.

Asiakirjat

Tuotetiedot