Laatu tulee sisältäpäin – monesti omilta tehtailtamme

Se, että laatu tulee sisältäpäin, sopii hyvin kuvaamaan valikoimaamme. Hieman alle kolmannes tuotteistamme tulee omilta Puolan ja Slovakian tehtailtamme. Valmistamme kaikkea aina toimistokalusteista ja työpöydistä lähtien varastohyllyihin ja vaatekaappeihin saakka tarkasti ja korkein laatuvaatimuksin. Haluamme, että sinä ja työtoverisi voivat paremmin töissä.

Hallitsemme tuotteiden laatua kaikissa tuotannon vaiheissa

Oma tuotanto on kulmakivi pyrkimyksessämme tarjota asiakkaillemme laatukalusteita hyvään hintaan. Oma tuotekehitys ja tuotanto on tietoinen valinta, joka antaa meille täyden hallinnan koko tuotantoprosessista - aina tarpeesta valmiiseen tuotteeseen saakka.

Oman tuotannon avulla on helpompi valmistaa kalusteita ja työvälineitä omalla ilmeellä ja samalla mukauttaa tuotteet ajankohtaisiin tarpeisiin. Pystymme myös valmistamaan eriä erikoistoiveiden mukaan.

Kaksi tehdasta, jotka ovat tärkeitä toimintamme kannalta

Meillä on oma tuotanto kahdessa tehtaassa 1990-luvulta lähtien. AJ Furniture Factory Redzikowossa, Puolassa, lähellä Gdanskia, valmistaa suurimman osan puukalusteistamme. Täällä työpöydät, kaapit, kirjahyllyt ja laatikot muotoutuvat samoin kuin neuvottelupöydät ja lounashuoneen kalusteet. Toisessa tehtaassa, AJ Metal Designissa Trnavassa, Slovakiassa, valmistamme vaatekaappeja, säilytyskaappeja ja hyllyjärjestelmiä teräslevystä.

Nämä kaksi tuotantolaitosta valmistavat yhteensä vajaan kolmanneksen valikoimastamme ja ovat tuotevirtamme selkäranka.

Tuoteoptimoidut prosessit

Koska omaa tuotantoa olevat tuotteet kehitetään tiiviissä yhteistyössä omien suunnittelijoidemme kanssa, kaikki tuotantovaiheet on mukautettu tehtaiden olosuhteisiin. Prosessit, koneet ja materiaalivirrat, henkilöstön taito ja käsityötaito, lakat ja värit - jokainen palapelin pala on huolellisesti harkittu ja optimoitu laatutavoitteidemme mukaisesti.

Jatkuva laadunmittaus ja kehitys ovat luonnollisia osia valmistuksessa, ja molemmat tuotantolaitokset ovat ISO 9001 -laatusertifioituja.

Huolellisesti valitut materiaalit

Laitteet ja työkalut ovat uusinta mallia, ja jokainen materiaalitoimitus tarkistetaan siten, että se varmasti vastaa vaatimuksiamme. Alihankkijat valitaan huolellisesti sen mukaan, miten he pystyvät toimittamaan oikean laadun oikeaan hintaan - ja oikeaan aikaan. Lisäksi alihankkijoiden on toimittava eettisten ohjeistuksiemme sekä laatu- ja ympäristökäytäntöjemme mukaisesti.

Valitsemme mahdollisuuksien mukaan aina uusiutuvia ja kierrätettyjä materiaaleja.

Työaika on laatuaikaa

Oma tuotanto ei vain ​​mahdollista meille täyden hallinnan omasta valikoimastamme. Se tekee meistä myös paremman sisäänostajan, koska hallitsemme valmistusprosessin ja tiedämme, mitä vaatimuksia voimme asettaa toimittajillemme. Lopputulos? Lisää tuotteita, jotka varmistavat, että sinun ja työtovereidesi työaika on laatuaikaa.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.