Oma tuotesuunnittelu – tarpeesta valmiiseen tuotteeseen

Arvostamme laatua ja siksi meillä on oma prosessi uusien ja parempien tuotteiden kehittämiseksi. Tuotesuunnitteluosastomme ansiosta voimme kehittää kalusteita omalla ilmeellämme ja samalla mukauttaa tuotteet ajankohtaisiin tarpeisiin. Tällä tavoin tiedämme myös varmasti, että saat asiakkaana tuotteen, joka tarjoaa tarvittavat laadukkaat toiminnot. Vuosi toisensa jälkeen.

Harkittu tuotekehitysprosessi

Tarjoamme kalusteita ja työvälineitä kaikenlaisiin työympäristöihin aina toimistoista, varastoista ja teollisuustiloista kouluun ja julkisiin tiloihin saakka. Jotta tuotteet täyttäisivät laatuvaatimuksemme, kehitämme ne monesti itse - usein tyhjästä.

Seuraamme tarkkaan harkittua tuotekehitysprosessia, jonka avulla voimme hallita koko tuotantoketjua suunnittelusta ja materiaalivalinnasta tuotantoon, pakkaamiseen ja toimitukseen asti.

Tarpeet, joihin on tartuttava

Uusien suunnitteluprojektien lähtökohtana on aina tarve - puute, joka on korjattava. Se voi olla joko jo olemassa olevan tuotteen parantaminen tai vastaus tulevaan trendiin. Aloite voi tulla omalta organisaatioltamme, asiakkailta tai toimittajilta.

Suunnittelu, joka ratkaisee arjen ongelmat

Tuotesuunnittelun aluksi tehdään tutkimus, jossa keskustellaan tuotteen käyttäjien kanssa. Laadimme kyseisen tuotteen laatu- ja ympäristövaatimukset. Tämän jälkeen tuotteen suunnittelu aloitetaan. Tuotteen kuuluu vastata tarpeeseen ja helpottaa loppukäyttäjien jokapäiväistä työelämää.

Suunnittelutyössä keskitytään laatuun, toimintoihin ja turvallisuuteen - sekä tuotteen ympäristövaikutusten minimointiin.

Valmistus Ruotsissa ja Euroopassa

Suurin osa suunnittelutyöstä ja tuotekehityksestä tapahtuu läheisessä yhteistyössä omien Puolan ja Slovakian tehtaidemme kanssa. Joskus teemme yhteistyötä myös ruotsalaisten valmistajien kanssa.

Yhteistyö sisältää kaiken prototyyppien kehittämisestä, materiaalivalinnasta ja suunnitteluratkaisusta valmistusmenetelmän valintaan. Tähän kuuluu myös pakkauksen kehittäminen. Pakkauksen kuuluu minimoida kuljetusvaurioiden riskiä.

Prototyypistä testilaitoksiin

Prototyyppi arvioidaan turvallisuuden, kestävyyden, lujuuden, suunnittelun ja toiminnan perusteella. Samaan aikaan tarkastetaan visuaaliset näkökohdat, jotka koskevat kestävyyttä, laatua ja pintakäsittelyä.

Kun projektiryhmä on hyväksynyt prototyypin, ensimmäinen näyte tilataan. Tässä vaiheessa lähetämme usein tuotteen akkreditoituun testilaitokseen saadaksemme riippumattoman lausunnon tuotteen laadusta.

Aika ilahduttaa asiakkaitamme

Toiseksi viimeisessä vaiheessa tuote tarkistetaan kokonaisvaltaisesti ja varmistetaan, että tuote täyttää suunnittelulle asetetut vaatimukset. Kun kaikki hyväksynnät ovat valmiit, tuote voidaan lisätä valikoimaamme ja laittaa asiakkaidemme saataville.

Jos olemme hoitaneet työmme suunnitelmien mukaisesti, tuote tekee pian sen, mihin se on tarkoitettu: auttaa ihmisiä voimaan paremmin töissä.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.