Toimistotyö modernissa toimistossa

Toimisto on jo pitkään ollut luonnollinen työpaikka. Modernissa toimistossa voi pitää henkilökohtaisia kokouksia ja tehdä yhteistyötä eri tavoin. Modernissa toimistossa on lisäksi toimivat ja monipuoliset sosiaaliset tilat. Joustavuutta tarjotaan liukuvien työaikojen kautta uusien tarpeiden mukaisesti.

Mitä kannattaisi miettiä, kun toimistoa mukautetaan ja modernisoidaan uusiin, pandemian jälkeisiin tarpeisiin? Olemme keränneet yhteen eri oppaita, artikkeleita ja asiakirjapohjia, joista voit vapaasti valita omaan liiketoimintaan sopivat, kun suunnittelet toimistotyötä uudessa modernissa toimistossa.

Henkilöstöhallinnon näkökulma

Kysyimme HR-asiantuntijalta, minkälaista toimistotyö on tänä päivänä. Katso Else-Marien vastaukset ja vinkit tärkeisiin kysymyksiin alta.

Lounge-tila, jossa on pöytiä ja seinäkkeitä

Paluu toimistolle

Olemme keränneet yhteen parhaimmat vinkkimme toimistolle paluuseen pitkäaikaisen etätyön jälkeen. Lue artikkeli oheisesta linkistä.

Lue lisää

Kysely

Kerää palautetta työntekijöiltä siitä, miten he kokevat toimistotyön. Olemme laatineet kyselyn, jonka avulla voit kartoittaa työntekijöiden mielipiteitä eri toimistotyön puolista. Voit vapaasti valita liiketoimintaasi sopivat kysymykset tai yhdistellä niitä myös omiin kysymyksiin. Lataa kysely tästä.

Henkilöitä, jotka seisovat pöydän ympärillä.

Kun toimistotyö on uutta työntekijälle

Monet nuoret ovat aloittaneet työuransa etänä. Mitä kannattaisi ottaa huomioon, kun työskennellään yhtäkkiä kokoaikaisesti toimistossa? Lue artikkelimme ja vinkkimme sujuvaan siirtymiseen etätyöstä toimistotyöhön.

Lue lisää

Neljä kalustusvinkkiä moderniin toimistoon


1.

Tarkista toimistotilojen äänitaso ja varmista, että tiloissa on hyvä ääniympäristö. Digitaaliset kokoukset eri työpisteillä voivat nostaa melutasoa ja heikentää työntekijöiden keskittymistä. Ääntä vaimentavat sermit, akustiikkapaneelit, tekstiilit ja kasvit vähentävät melua ja parantavat äänimaisemaa.

2.

Sosiaalinen vuorovaikutus on voima, joka tuo monet ihmiset toimistoon. Sillä, miten istutaan, työskennellään ja seurustellaan, on merkitystä kalustamisen ja työnteon kannalta. Viihtyisä työympäristö vaikuttaa positiiviesti tuottavuuteen ja lisää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Harkitse esimerkiksi mukavaa oleskelutilaa toimistoosi.

Seinäke ZONE277,00 €
Tutustu aulakalusteisiin täällä.

3.

Varmista, että jokaisella työntekijällä on riittävästi tilaa. Näin voidaan pitää etäisyyttä esimerkiksi lounashuoneessa ja muissa taukotiloissa, joissa monet ihmiset ovat samaan aikaan.

4.

Toimistoa pidetään yhä enemmän kohtaamispaikkana. Tarve pienemmille työ- ja neuvottelutiloille on lisääntynyt. Pienemmissä kokoushuoneissa voidaan mm. tehdä yhteistyöä ja järjestää kokouksia ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa ilman, että muita työntekijöitä häiritään.

Tarvitsetko inspiraatiota, neuvoja tai käytännön apua työtilasi kalustukseen? Ota yhteyttä, niin autamme työpaikkasi sisustamisessa.

Projektipalvelu

Puhelin
010 32 888 50
Yhteydenotto
Lähetä meille viesti täällä.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.