Pakettihinta

Pakettitarjous BECKY + RIVER

2 pöytää + 4 tuolia, antrasiitinharmaa

Tuotenumero: 128532
  • Mukavat muotoillut tuolit
  • Moderni muotoilu
  • Kompakti kansi laminaatista
Moderni ja helposti puhdistettava ruokailuryhmä, joka sopii sekä ruokalaan että taukotilaan. Tuolit on valmistettu muovista. Niissä on mukavat muotoillut istuimet ja kiinteät käsinojat. Pöydässä on tähtijalusta ja kompaktia ohut kansi laminaatista.
Väri:
1.092,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Ruokailuryhmä, jolla on moderni ilme. Kestävä ja helppohoitoinen kokonaisuus sopii hyvin esimerkiksi ruokalaan ja taukotilaan. Kahden pöydän ympärille mahtuu hyvin istumaan. Pöydät voidaan laittaa yhteen suuremmaksi pöydäksi tai sijoittaa erilleen kahta pienempää seuruetta varten.

Modernisti muotoiltu River-tuoli on myös käytännöllinen. Siinä on muotoiltu istuinosa ja kiinteät, tuolin kiertävät käsinojat. Selkänojassa olevaa aukkoa voi käyttää kantokahvana, mikä helpottaa tuolin nostamista ja käsittelyä.

Becky-pöydässä on tähtijalusta ja helppohoitoista laminaattia oleva ohut kansi. Kannessa on viistot reunat ja pyöristetyt kulmat. Pienikokoinen pöytä mahtuu ahtaisiinkin tiloihin. Useita pöytiä voidaan myös laittaa peräkkäin, jolloin myös suurempi seurue pääsee yhden suuren pöydän ääreen.

Asiakirjat

Lataa hoito-ohjeet