Ruokailuryhmät

Analyysi toimiston sisustuksesta

Prototyyppi dynaamisesta toimistosta: tee töitä siellä missä työnteko on tehokkainta

Lue lisää

Taukotilaan ja ravintolaan

Helppohoitoinen ruokailuryhmä sopii erityisesti kahvihuoneeseen, ruokalaan ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan kestäviä ja helposti puhdistettavia kalusteita. Moderni ruokailuryhmä on helppo sovittaa muuhun sisustukseen. Tuoleista on saatavana useita raikkaita ja hillitympiä värivaihtoehtoja, joista löytyy sopiva ratkaisu jokaiseen makuun.Pöytä on erittäin vankka ja tukeva. Suorakulmainen pöytälevy on valkoista korkeapainelaminaattia. Pöydän kova, naarmuuntumaton pinta kestää kovaa päivittäistä käyttöä ja on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Pöytälevyssä on aidonnäköinen puukuviointi ja viistetyt reunat. T-jalat on valmistettu kromatusta ovaaliputkesta. Jalkojen kaareva muotoilu helpottaa lattian siivousta. Säädettävien tassujen ansiosta pöytä seisoo tukevasti myös epätasaisilla lattiapinnoilla. Polypropeenista valmistettu istuin on valmistettu saumattomasti yhdestä kappaleesta, joten se on erittäin kestävä ja helppo puhdistaa. Kiiltävät metallijalat on valmistettu ohuesta, kromatusta teräsputkesta. Tuolit ovat pinottavia, joten ne on helppo siirtää varastoon tai pois siivouksen tieltä. Voit helpottaa tuolien kuljetusta ja varastointia käytännöllisellä tuolivaunulla. Nelijalkaisille tuoleille tarkoitettu tuolivaunu myydään lisätarvikkeena. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Pyöreä ruokailuryhmä

Käytännöllinen ruokailuryhmä sopii lounasravintolaan, kouluruokalaan, kahvilaan ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan kestäviä ja helposti puhdistettavia kalusteita. Pyöreän pöydän ääreen on mukava kokoontua seurustelemaan. Tuoleista on saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Tukeva pöytä sopii kovaan päivittäiseen käyttöön. Pöytälevy on valmistettu pyökkilaminaatista, jossa on kova ja kulutuskestävä pinta. Pöydässä on tukeva, alumiininharmaaksi jauhemaalattu ristirunko, joka on valmistettu ovaalinmuotoisesta teräsputkesta. Jalkojen kaareva muotoilu helpottaa tilan siivoamista, sillä lattian voi imuroida ja pyyhkiä myös pöytien alta. Säätötassujen ansiosta pöytä seisoo tukevasti myös epätasaisilla lattiapinnoilla. Yhteensopivat tuolit täydentävät kokonaisuuden. Tuolien istuin ja selkänoja on valmistettu yhdestä kappaleesta. Ne ovat korkeapainelaminaattia, jonka kova ja kestävä pinta on helppo pitää puhtaana. Etureunan pyöristetty muotoilu vähentää takareisiin kohdistuvaa painetta ja parantaa jalkojen verenkiertoa. Selkänojissa on kolme koristeaukkoa, jotka toimivat myös kädensijana ja helpottavat tuolien siirtämistä. T-jalat on valmistettu teräsputkesta ja jauhemaalattu alumiininharmaaksi. Jaloissa on lattiaa suojaavat tassut. Tuolit ovat pinottavia, mikä helpottaa tuolien säilytystä ja lattian siivousta.

Valkoinen ruokailuryhmä

Toimiva valkoinen kalusteryhmä, joka on yhdistelmä yksivärisiä tuoleja sekä omaa tuotantoamme. Valitse joko hillitympi vaihtoehto tai värikäs ruokailuryhmä. Various on AJ:n omaa suunnittelua ja tuotantoa. Se on vankkarakenteinen pöytä, jossa on tukeva teräsjalusta. Kansi on kestävää korkeapainelaminaattia, joka kestää likaa, naarmuja sekä nesteitä. Pöytä on helppo puhdistaa. Pöytä voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Se sopii moneen käyttötarkoitukseen ja ympäristöön. Rio -tuoli on valmistettu yhdestä osasta. Materiaalina on käytetty huoltovapaata lasikuitupolypropeenia, joka kestää UV-valoa. Istuin ja selkänoja ovat kevyesti pyöristetyt istumamukavuuden takaamiseksi. Tuolit voidaan pinota, mikä helpottaa siivoamista ja pöytien varastointia.

Polyrottinkinen ruokailuryhmä

Laadukas kokonaisuus ruokalaan. Nykyaikaiset kalusteet soveltuu hyvin käytettäväksi niin suuremmissa ruokaloissa kuin pienemmissä taukotiloissa. Victoria -rottinkituolissa on joustava jalusta, joten siinä on mukava istua tuolin seuratessa vartalon liikkeitä. Istuminen on siten erilaista kuin tuolilla, jossa on kiinteät jalat ja jossa istuma-asento on tämän seurauksena staattinen. Tuolit voidaan pinota, mikä helpottaa niin varastointia kuin siivoamista. Useita tuoleja voidaan helposti pinota päällekkäin pois tieltä siivouksen ajaksi, tai kun tilaa tarvitaan muuhun. Istuin ja selkänoja ovat rottinkia, joka on perinteinen ja retrohenkinen materiaali. Kromattu jalusta tuo hyvän kontrastin muuhun materiaaliin. Lily on vankkarakenteinen pöytä helppohoitoisine pintoineen, jotka voidaan pyyhkiä puhtaaksi. Jalassa on suuri laippa, joten pöytä on tukeva. Pyöreän kannen ympärillä kaikki istujat näkevät toisensa hyvin, joten keskustelu on helppoa kahvi- ja lounastauoilla. Pöytä on suurempi malli, joten sen ääreen mahtuu hyvin istumaan neljä ihmistä.

Ruokapöytä ja tuolit kestävästä laminaatista

Tämä ruokapöytä ja tuolit on sekä käytännöllinen että trendikäs. Pöytä ja tuolit sopivat erityisesti lounasravintolaan, kouluruokalaan, kahvilaan ja muihin tiloihin, joissa tarvitaan kestäviä ja helposti puhdistettavia kalusteita. Pöytä on erittäin vankka ja tukeva. Suorakulmainen pöytälevy on kestävää, mustaa korkeapainelaminaattia. Pöydän kova, naarmuuntumaton pinta kestää kovaa päivittäistä käyttöä ja on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Pöytälevyssä on aidonnäköinen puukuviointi ja viistetyt reunat. Pöydän T-jalat on valmistettu litteästä ovaaliputkesta ja jauhemaalattu alumiiniharmaaksi. Jalkojen kaareva muotoilu helpottaa lattian siivousta. Säädettävien tassujen ansiosta pöytä seisoo tukevasti myös epätasaisilla lattiapinnoilla. Yhteensopivat tuolit täydentävät kokonaisuuden. Tuolien istuin ja selkänoja on valmistettu yhdestä kappaleesta. Ne ovat korkeapainelaminaattia, jonka kova ja kestävä pinta on helppo pitää puhtaana. Etureunan pyöristetty muotoilu vähentää takareisiin kohdistuvaa painetta ja parantaa jalkojen verenkiertoa. Selkänojissa on kolme koristeaukkoa, jotka toimivat myös kädensijana ja helpottavat tuolien siirtämistä. T-jalat on valmistettu teräsputkesta ja jauhemaalattu alumiininharmaaksi. Jaloissa on lattiaa suojaavat tassut. Tuolit ovat pinottavia, mikä helpottaa tuolien säilytystä ja lattian siivousta.