Baarituolit ja baarijakkarat

Baarijakkarat

Baarituolit ovat korkeajalkaisia jakkaroita, joita suositaan erityisesti majoitus- ja ravintola-alalla esimerkiksi kahviloissa tai baareissa. Niiden suosio perustuu paitsi käytettävyyteen niin myös liikuteltavuuteen, sillä kevyitä tuoleja on usein helppo siirtää paikasta toiseen aina tarpeen tullen. Lisätuoleina ne ovat siis lyömättömiä. Baarituolien muotoilu on omiaan erityisesti tiloihin, joissa perinteisiä pöytiä on vähän tai ei ollenkaan. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Puiset baarijakkarat

Selkeälinjainen baarituoli, jossa on teräsputkirunko ja kulutusta kestävä istuin. Klassinen ja ajaton baarituoli sopii ravintolan baariin, hotellin lounge-tilaan, pubiin, kahvilaan ja työpaikan taukotilaan. Baarituolissa on tukeva, harmaaksi jauhemaalattu teräsputkirunko. Istuin on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta korkeapainelaminaatista. Istuimen värivaihtoehdot ovat pyökki ja musta. Baarituolin jalustassa on pyöreä jalkatuki, joka tukee jalkoja ja parantaa istumamukavuutta.

Valkoinen baarijakkara ulkokäyttöön

Selkeälinjainen ja yksivärinen tuoli, joka soveltuu käytettäväksi erilaisissa ympäristöissä. Tuoli kestää UV-valoa, joten sitä voidaan käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä tuoli on helppo pinota. Se on kestävä ja helppohoitoinen. Rio-tuoli on moderni tuoli, joka sopii sekä sisä- että ulkotilaan. Se soveltuu käytettäväksi useimmissa ympäristöissä, joissa tarvitaan kestävää ja helppohoitoista istuinta. Tuoli on valmistettu yhdestä osasta. Materiaalina on käytetty huoltovapaata lasikuitupolypropeenia, joka kestää UV-valoa ja vuosikausien käyttöä. Istuin ja selkänoja on kevyesti pyöristetty istumamukavuuden takaamiseksi. Tuoli sopii esimerkiksi sekä oppilaille että ruokalaan. Rio-tuolia on saatavana monessa eri värissä, joten voit valita sisustukseen sopivan värin tai yhdistellä eri värejä toisiinsa. Eriväriset tuolit voivat toimia opetuksen apuna luokkahuoneeseen eri ryhmätöissä ja muissa koulutehtävissä.

Baarijakkara selkänojalla

Selkeälinjainen baarituoli, jonka istuin on tehty kestävästä, petsatusta puusta. Krominen teräsrunko. Hyvä valinta ruokalaan, loungeen ja baariin. Piristä tilaa modernilla baarituolilla. Filip-baarituolissa istuin on valmistettu yhdestä kappaleesta. Se on petsattua puuta. Baarituolissa on tukeva runko, jossa on kromatut O-malliset jalat. Tuoli sopii kaikenlaisiin sosiaalisiin tiloihin: Esimerkiksi ruokaloihin, ravintoloihin, aulatiloihin ja baareihin. Baarituoli sopii sekä korkean baaripöydän että baaritiskin ääreen.

Design baarituoli

Mukava design baarituoli, jossa on innovatiivinen muotoilu. Ajaton ja skandinaavinen ulkomuoto sopii hyvin esimerkiksi kahviloihin, taukotiloihin ja neuvotteluhuoneisiin. Tämä monikäyttöinen tuoli on helppo yhdistää muuhun kalustukseen. Tuolit voi pinota. Selkälinjaisen Gander -baarituolin innovatiivinen muotoilu sopii moneen erilaiseen ympäristöön. Tuoli on helppo sijoittaa tilaan kuin tilaan. Se on hyvä valinta ruokalaan, odotushuoneeseen, neuvottelutilaan ja muuhun tilaan, johon tarvitaan mukavia ja muihin kalusteisiin sopivia istuimia. Tuolia on saatavana eri korkeuksina. Tuolissa on maalattu istuin ja jalusta. Jalusta ja istuin on viimeistelty samassa värissä. Yhdistele eri kokoja ja värejä vapaasti oman tarpeen mukaisesti. Voit rakentaa niin harmoonisen kuin dynaamisen tilan Gander -baarituolin avulla. Selkeälinjainen tuoli on helppo yhdistää eri kokous- tai ruokapöytiin tarpeen mukaan. Tuolit voi pinota, mikä helpottaa siivousta. Lisäksi pinottava tuoli on hyvä vaihtoehto esimerkiksi neuvottelutiloihin ja messuhalleihin, kun tuolit varastoidaan.