Pakettihinta

Kalusteryhmä: 1 pöytä Various ja 4 jakkaraa Attend

Beige

Tuotenumero: 103191
  • Moniin ympäristöihin sopiva
  • Kestävä ja vankkarakenteinen
  • Pinottavat jakkarat
Myyntiväri
694,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Nykyaikainen kalustepaketti, johon kuuluu pöytä sekä jakkarat. AJ:n omaa suunnittelua ja tuotantoa. Kalusteet ovat hyvä valinta niin pienempään neuvotteluhuoneeseen kuin ruokalaan. Toimitukseen kuuluu neljä jakkaraa, joiden istuimet on kevyesti kallistettu ergonomisen istumisasennon takaamiseksi, sekä pöytä (Ø 1100 mm), jossa on kestävä laminaattikansi.
Niin jakkarat kuin pöytä tässä paketissa ovat AJ:n omaa suunnittelua ja tuotantoa. Nämä kalusteet täydentävät sisustusta ja täyttävät mukavan käytön vaatimukset. Keskikorkeiden jakkaroiden sekä pöydän avulla kalusteiden äärellä voidaan niin seistä kuin istua. Kalusteet ovat siten käytännölliset ja monikäyttöiset. Sopii hyvin niin pienempään neuvotteluhuoneeseen kuin ruokalaan.

Vankkarakenteisessa Various -pöydässä on tukeva teräsjalusta. Kansi on kestävää laminaattia, joka kestää likaa, naarmuja sekä nesteitä. Pöytä on helppo puhdistaa. Pöytä voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Se sopii myös moneen käyttötarkoitukseen ja ympäristöön.

Attend -työjakkara on selkeälinjainen, pinottava ja keskikorkea jakkara, jonka istuin on kevyesti kallistettu mahdollisimman ergonomisen istuma-asennon takaamiseksi. Istuin on pehmustettu ja verhoiltu EU-ympäristömerkillä varustetulla ja sertifioidulla kankaalla, joka on valmistettu villan ja pellavan tekstiilikuiduista. Tuolissa on jalkatuet kolmella reunalla. Ne parantavat istumamukavuutta ja tukevat jalkoja.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää