Toimistopöydät työpaikalle ja kotitoimistolle nopealla toimituksella

Työpöydät toimistoon – Laaja valikoima ergonomisia pöytiä 

Yrityksen brändiä ja työkulttuuria voidaan ilmaista toimiston kalustuksen ja sisustuksen kautta. Toimistokalusteilla on suora vaikutus työntekijöiden työtuloksiin. On siten tärkeää investoida kalusteisiin, jotka tarjoavat työntekijöille mukavuutta, kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Myös organisaation tehokkuuden kannalta on oleellista löytää sopivat työpöydät työntekijöille. Toimiston ja neuvottelutilojen pöytävalikoimaamme kuuluvat erimuotoiset ja -kokoiset pöydät; neliönmuotoiset, pyöreät ja kulmamallit joka tarpeeseen. Meiltä löydät siten laajan valikoiman laadukkaita ja ergonomisia työpöytiä, tietokonepöytiä ja neuvottelupöytiä eri ympäristöihin niin toimistoihin kuin neuvottelutiloihin. 

Pöydät toimistoon ja muihin työympäristöihin 

Tarjoamme pöytiä toimistoihin, kouluihin, hotelleihin, sairaaloihin ja moniin muihin työympäristöihin. Meiltä löytyy lounashuoneen ja ruokalan ruokapöydät, istuinryhmien sohva- ja baaripöydät sekä pöydät vastaanottotiloihin ja hotelleihin. Pöytämme on suunniteltu eri työympäristöjen tarpeisiin. Käytämme laadukkaita materiaaleja ja suunnittelemme älykkäitä toimintoja. Haluamme tarjota asiakkaillemme toimivia käytännöllisiä pöytiä, jotka vastaavat vaatimuksiin ja joiden hinta on kilpailukykyinen.

Neuvottelupöydät eri tarpeisiin

Löydät valikoimastamme erikokoisia neuvottelupöytiä eri tarpeisiin. Neuvotteluhuoneen koko ja muoto määrittelee sen, minkälaisen neuvottelupöydän tarvitset. Mieti myös kokoushuoneen tarkoitusta. Pieni pyöreä neuvottelupöytä sopii hyvin aivoriihiin ja yhteistyötehtäviin. Suuri suorakulmainen neuvottelupöytä on hyvä valinta asiakastapaamisiin, suurempiin tiimipalavereihin ja johtoryhmän kokouksiin. Kapeat suorakulmaiset pöydät voidaan sen sijaan järjestää hevoskengän muotoon sellaisiin kokoushuoneisiin, joissa pidetään yleensä esityksiä tai koulutuksia. Siten kouluttaja tai esityksen pitäjä voi helposti lähestyä kokouksen osallistujia.

Sähköinen toimistopöytä Flexus ja Modulus

Valitse tarpeen mukainen työpöytä Flexus- ja Modulus-toimistokalustesarjoistamme. Voit myös kalustaa koko toimiston sarjan tuotteilla yrityksen tarpeen mukaisesti. Työpöydistämme on saatavana korkeussäädettäviä malleja, jolloin työasennon vaihteleminen on helppoa. Seisten työskentely polttaa myös istumista enemmän kaloreita. Yhdistä säilytyskalusteet mihin tahansa työpöytään. Pyörälliset laatikostot, arkistokaapit tai muut toimistotarvikkeet viimeistelevät tehokkaan työpisteen