Pakettihinta

Pakettitarjous: 1 neuvottelupöytä Various + 6 jakkaraa Attend

Beige

Tuotenumero: 103052
  • Sopii erilaisiin tiloihin
  • Kestävä ja vankkarakenteinen
  • Pinottavat jakkarat
Väri
1.019,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Nykyaikainen kalusteryhmä, johon kuuluu pöytä sekä jakkarat. AJ:n omaa suunnittelua ja tuotantoa. Kalusteet ovat hyvä valinta niin neuvotteluhuoneeseen kuin ruokalaan. Toimitukseen kuuluu kuusi jakkaraa, joiden istuimet on kevyesti kallistettu ergonomisen istumisasennon takaamiseksi, sekä pöytä, jossa on kestävä laminaattikansi.
Niin jakkarat kuin pöytä tässä kalusteryhmässä ovat AJ:n omaa suunnittelua ja tuotantoa. Nämä kalusteet täydentävät sisustusta ja täyttävät mukavan käytön vaatimukset. Keskikorkeiden jakkaroiden sekä pöydän avulla kalusteiden äärellä voidaan niin seistä kuin istua. Kalusteet ovat siten käytännölliset ja monikäyttöiset.

Vankkarakenteisessa Various-pöydässä on tukeva teräsjalusta. Kansi on kestävää korkeapainelaminaattia, joka kestää likaa, naarmuja sekä nesteitä. Pöytä on helppo puhdistaa. Pöytä voidaan pyyhkiä kostealla liinalla. Pöytä sopii erilaisiin tiloihin neuvotteluhuoneesta ruokalaan.

Attend-työjakkara on selkeälinjainen, sisäkkäin menevä ja keskikorkea jakkara, jonka istuin on kevyesti kallistettu mahdollisimman ergonomisen istuma-asennon takaamiseksi. Istuin on pehmustettu ja verhoiltu EU-ympäristömerkillä varustetulla ja sertifioidulla kankaalla, joka on valmistettu villasta ja pellavasta. Tuolissa on jalkatuet kolmella reunalla. Ne parantavat istumamukavuutta ja tukevat jalkoja.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää