Pakettihinta
Uusi

Pakettitarjous: 1 neuvottelupöytä Audrey + 6 harmaata tasapainotuolia Acton

Tuotenumero: 103340
  • Istu tai seiso
  • Aktiivisiin ja luoviin kokouksiin
  • Hieno muotoilu
2.298,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Nykyaikainen ja ergonominen kalusteryhmä, joka sopii toiminnallisiin työtiloihin ja luoviin kokouksiin. Paketti sisältää kuusi ergonomista tasapainotuolia sekä korkeussäädettävän neuvottelupöydän.
Toimiva kalustekokonaisuus tehokkaisiin kokouksiin.

Audrey-neuvottelupöydän ja Acton-tasapainotuolin avulla voit tehdä tavallisistakin kokouksista entistä luovempia ja dynaamisempia. Korkeussäädettävä neuvottelupöytä on hyvä valinta toiminnalliseen työympäristöön, jossa työpäivään halutaan lisää liikettä. Pöytä on helppo säätää sopivalle korkeudelle yhdellä napin painalluksella. Se sopii siten niin seisten kuin istuen toteutettaviin kokouksiin. Tasapainotuoli on hyvä vaihtoehto tavalliselle neuvotteluhuoneen tuolille, kun halutaan kannustaa aktiivisempaan istuma-asentoon.

Audrey-neuvottelupöydässä on ääntä vaimentava linoleumipinta. Linoleumi on siten hyvä valinta tiloihin, joissa on paljon ihmisiä. Linoleumi on luonnollinen ja ympäristöystävällinen materiaali, jonka antistaattisten ominaisuuksien ansiosta pintaan ei jää pölyä, likaa tai sormenjälkiä. Jalustana on selkeälinjainen T-jalusta. Käytännöllinen T-jalusta vie vain vähän tilaa pöydän alla.

Korkeussäädettävä Acton-tasapainotuoli on monikäyttöinen, joten istuma-asennon vaihtaminen on helppoa. Tuolissa on vankka pyöreä jalusta, jonka nivelrakenne kannustaa liikkumaan ja venyttelemään samalla kun istut. Aktiivinen istuma-asento parantaa verenkiertoa, joten pysyt virkeämpänä ja voit keskittyä paremmin.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää