Pakettihinta

Pakettitarjous MODULUS + ATTEND

Pöytä + 8 tuolia, antrasiitinharmaa

Tuotenumero: 103373
  • AJ:n suunnittelema kalusteryhmä
  • Monikäyttöiset pyörälliset tuolit
  • Ergonominen istuin
Nykyaikainen kalusteryhmä, johon kuuluu pöytä sekä tuolit. AJ:n omaa suunnittelua. Kalusteryhmään kuuluu kahdeksan tuolia, joiden kallistettu istuinosa mahdollistaa ergonomisen istuma-asennon, ja neuvottelupöytä, jossa on kestävä laminaattipinta.
2.600,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Kalusteryhmässä yhdistyy kaksi eri kalustetta, jotka molemmat ovat AJ:n omaa suunnittelua. Kalusteet täydentävät sisustusta ja täyttävät mukavan käytön vaatimukset. Tuolien pyörät ja pöydän veneen muotoinen kansi lisäävät kalusteiden käytännöllisyyttä ja monikäyttöisyyttä.

Neuvottelupöytä MODULUS on hyvä perusta neuvotteluhuoneen sisustukselle. Se on helppo yhdistää muihin MODULUS-sarjan tuotteisiin. Pöydän kansi on kulutusta kestävää laminaattia, joka on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

ATTEND-tuolin istuin on kalteva, joten se mahdollistaa mukavan ja ergonomisen istuma-asennon. Selkänoja ja istuin on pehmustettu ja verhoiltu villa-pellavakankaalla. Monikäyttöisissä tuoleissa on pyörät, joten tuoleja on helppo siirtää myös niillä istuttaessa. Kun tuolit eivät ole käytössä, ne voidaan pinota päällekkäin.

Asiakirjat

Lataa hoito-ohjeet