Pakettihinta

Pakettitarjous: työpöytä Flexus

Laatikosto ja 2 kirjahyllyä

Tuotenumero: 15647
  • Kestävä laminaattipinta
  • Toimiva säilytysratkaisu
  • Pyörällinen laatikosto
695,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Toimistokalustepaketti, johon sisältyy suora työpöytä, pyörällinen laatikosto sekä kaksi kirjahyllyä, joissa on 2/3 hyllyistä peittävät kaapinovet harmaasta laminaatista. Pöydän mitat: L 1800 mm x S 800 mm x K 720 mm. Laatikoston mitat: K 600 mm x L 400 mm x S 600 mm. Hyllyn mitat: K 1325 mm x L 760 mm x S 415 mm.
Toimistokalustepaketti, jonka kalusteet ovat osa Flexus -kalustesarjaamme. Flexus -sarjan kalusteille ominaista on kestävyys, helppohoitoisuus ja mukautettavuus. Se on suunniteltu käytettäväksi useimmissa toimistotiloissa. Tämän sarjan avulla voidaan vaivattomasti rakentaa kokonaisratkaisu, joka sopii tarpeisiin ja mieltymyksiin. Kaikki kalusteet on valmistettu kestävästä ja helposti puhdistettavasta laminaatista.

Perinteisessä työpöydässä on suora kansi ja tukeva jalusta. Johtoaukkojen läpi voidaan viedä johdot piiloon. Pöydän takareunassa on etulevy, joka toimii näkösuojana. Se peittää myös mahdolliset irralliset johdot.

Kirjahyllyissä on kolme tukevaa hyllytasoa, joista jokaisen maksimikuormitus on 35 kg paino tasaisesti jaettuna. Kirjahyllyissä on runsaasti säilytystilaa. Jokaiselle hyllytasolle mahtuu noin 12 kpl A4-kansioita. Kätevät 2/3-ovet sopivat kahteen alempaan hyllytasoon, jolloin voit helposti piilottaa tavarat, joita et halua jättää esille. Samalla jätät yksi hyllytaso jää avoimeksi. Täydennä hyllyjä laatikostoilla, lehtitelineillä tai asiakirjalokeroilla oman tarpeen mukaisesti.

Laatikostossa on kolme vetolaatikkoa, joissa on keskuslukitus. Laatikostossa on myös neljä nivelpyörää, joten sitä on tarvittaessa helppo siirtää. Se sopii pöydän alle, joten tarvitsemasi tarvikkeet ovat aina käden ulottuvilla. Laatikostoa voidaan käyttää myös erikseen. Sitä ei välttämättä tarvitse sijoittaa seinää vasten, sillä siinä on laminaattipinta joka puolella.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää