Jätesäkit ja roskapussit

Muovisäkit jäteastioihin

Isot jätesäkit sopivat suurten jäteastioiden suojasäkiksi. Ne ovat erinomaisia myös jätteiden lajittelussa. Muovisäkit on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä polyeteenistä, joka kestää myös vaativia olosuhteita.

Erikoisvahvat jätesäkit

Vahvatekoiset jätesäkit, jotka sopivat peruskäyttöön. Ei rikkoonnu. Laadukkaat jätesäkit sopivat yritysten ja kodin tavanomaiselle jätteelle. Jätesäkki on vahvatekoinen ja kestävä, eikä se mene helposti rikki. Muoviset jätesäkit on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä polyeteenistä, jonka palotuotteena syntyy ainoastaan vettä ja hiilidioksidia. Kierrätysmateriaali on ympäristöystävällinen valinta

Biohajoavat roskapussit

Kestävät biohajoavat roskapussit, jotka on valmistettu 100 % biohajoavista materiaaleista. Ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka täyttää EU-standardin EN13432 vaatimukset. Valmistusmateriaali on PLA:ta (polyaktidi/alifaattinen polyesteri), joka juonnetaan joko maissintärkkelyksestä tai sokerijuurikkaasta. Tämä tarkoittaa sitä, että pussit ovat 100 % biohajoavia. Ne ovat hyvä vaihtoehto esimerkiksi paperisille roskapusseille. Roskapusseissa on sinetöity pohja, joten pussi seisoo pystyssä. Suorapohjaiset pussit on myös helpompi täyttää. Laita roskapussi roikkumaan jätesäkkitelineeseen, niin siihen on helppo laittaa roskia.

Läpinäkyvä jätesäkki

Kirkaat jätesäkit jätteiden lajitteluun ja käsittelyyn. 25 säkkiä per rulla. Nämä vahvat jätesäkit sopivat hyvin lähes kaikentyyppisen jätteen lajitteluun ja käsittelyyn. Jätesäkit on valmistettu 100 % kierrätystä polyeteenistä, joka tuottaa vain vettä ja hiilidioksidia palaessaan. Eri väristen jätesäkkien käyttäminen helpottaa ja tehostaa jätteiden lajittelua.

Kahvallinen jätesäkki

Läpinäkyvät kahvalliset jätesäkit, jotka on valmistettu kierrätysmateriaalista. Käytännölliset solmittavat kantokahvat. Nämä jätesäkit ovat hyvä valinta tavallisten jätteiden lajitteluun ja käsittelyyn.
Laadukkaat jätesäkit sopivat niin yritysten kuin kotitalouksien tavanomaiselle jätteelle. Säkit ovat vankkatekoisia ja kestävät hyvin käyttöä. Jätesäkin saa helposti suljettua solmimalla kahvat, joista säkkiä on myös helppo kantaa. Muovisäkit on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä polyeteenistä, jonka palotuotteena syntyy ainoastaan vettä ja hiilidioksidia. Kierrätysmateriaali on hyvä, ympäristöystävällinen valinta. Jokaisessa rullassa on kymmenen säkkiä.