-13%

Työpenkki MOBILE

Pyörällinen, 1 kaappi + 1 hyllytaso, 875x1000x700 mm

Tuotenumero: 28020
  • Liikuteltava työpiste
  • Lukittava kaappi
  • Siirtämistä helpottavat pyörät
Kestävä työkaluvaunu, jossa on käytännöllinen työtaso. Kaksi avohyllytasoa tavaroiden säilytykseen ja lukittava kaappi esimerkiksi työkaluille. Leveä työntökahva helpottaa vaunun siirtämistä.
616,00 €
708,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...
Takuu 7 vuotta

Tuotekuvaus

Pyörällinen työpiste lisää joustavuutta ja tehokkuutta työpajoissa ja tehtaissa. Työkaluvaunussa on vankkarakenteinen, jauhemaalattu runko. Jauhemaalattu pinta on erittäin luja ja kestää kovaakin kulutusta. Työtaso ja pohjalevy on valmistettu paksuista MDF-levyistä. Levyjen kestävyyttä tehostavat teräsreunat.

Avohyllytasoilla oleviin tavaroihin pääsee helposti käsiksi joka suunnasta. Säädettävät hyllytasot tekevät kaapista monikäyttöisen. Mukana sylinterilukko, joka pitää vetolaatikon sisällön turvassa.

Vaunussa on kaksi kiinteää pyörää ja kaksi nivelpyörää, joissa on jarrut ja kääntölukko. Kaikissa nivelpyörissä on umpikumiset kulutuspinnat. Ne tarjoavat voimakkaan iskunvaimennuksen ja liikkuvat hiljaa. Päädyssä on tukeva työntökahva, joka helpottaa vaunun käsittelyä. Vaunun maksimikuormitus on suuri, joten se soveltuu myös raskaille kuormille ja koneille.

Asiakirjat

Tuotetiedot