Pakettihinta

Laatikkohylly

24 laatikkoa, 2500x1300x500 mm

Tuotenumero: 266192
  • Monipuolinen varastohylly
  • Muovilaatikot,kansi napsautetaan kiinni
  • Monipuolinen säilytysratkaisu
683,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Hyllyjärjestelmä, jossa mukana 24 muovilaatikkoa. Kansi napsautetaan kiinni. 26710). Laatikot voi pinota ja ne ovat elintarvikehyväksyttyjä. Ne kestävät sekä kylmiä ja kuumia lämpötiloja (-40°C ja +120°C). Hyllyssä on jalat, jotka voi pultata lattiaan, sekä hyllytasot, joiden korkeutta voi säätää 50 mm välein. Mitat: K 2500 x L 1300 x S 500 mm.
Tämä monipuolinen hyllyjärjestelmä, jossa mukana muovilaatikot ja säädettävät hyllytasot, sopii hyvin järjestelmälliseen säilytykseen varastoihin, työpajoihin, teollisuustiloihin jne.

Säilytyshylly on jauhemaalattua teräslevyä. Hyllyn pylväissä on jalat, jotka voi pultata lattiaan. Ne on rei'itetty, joten hyllytasot voi laittaa mille korkeudelle tahansa.

Hyllyssä on takaristikko ja kaksi sivuristikkoa, jotka tekevät hyllystä tukevan.

Muovilaatikot on valmistettu läpinäkyvästä, elintarvikehyväksytystä polypropeenista. Laatikoissa on lyhyillä sivuilla kahvat, joilla kansi myös napsautetaan kiinni, jotta se pysyy paikoillaan.

Muovilaatikot sopivat useimpiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin, koska ne kestävät hyvin eri lämpötiloja ja ovat tukevia.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää