Pientavarahyllyt

Inspiraatiota & vinkkejä helpompaa työntekoa varten

Haluatko helpottaa työntekoa?

Lue blogiartikkeleitamme ja ota parhaat vinkit käyttöön

Tukevat pientavarahyllyt

Pientavarahylly, jossa on neljä pylvästä, sivu- ja takaristikot, säädettävät hyllytasot sekä pinottavat muovilaatikot.
Käytännöllinen pientavarahylly on suunniteltu erityisesti pienten tavaroiden säilyttämistä varten. Kokonaisuuteen kuuluu 18 muovilaatikkoa, joiden avulla tavaroille on helppo määrittää tietty paikka. Kun tavarat löytyvät nopeammin, säästyy myös aikaa. Samalla myös työnteko tehostuu, kun tarvikkeet löytyvät nopeasti. Pientavaralaatikot ovat polypropeenia. Ne kestävät happoja, koneöljyjä ja useimpia kemikaaleja sekä matalia (-40 ºC) ja korkeita (+90 ºC) lämpötiloja. Profiloitu kuorirakenne on vahva ja vääntöjäykkä. Tukeva otereuna helpottaa laatikon nostamista. Muovilaatikoiden etuosa on avonainen siten, että laatikon sisälle on helppo nähdä ja tavarat saa helposti noukittua laatikon sisältä. Pientavarahylly on jauhemaalattua teräslevyä. Jauhemaalattu pinta on naarmuuntumaton ja kestää kovaa kulutusta. Hyllytasot voidaan laittaa mille tahansa korkeudelle. Tarvittaessa niitä on myös helppo siirtää ylös- tai alaspäin. Pylväiden jaloissa on muovitassut, jotka suojaavat lattiaa kulumilta ja naarmuilta. Hyllyn kaksi sivuristikkoa sekä takaristikko tekevät siitä tukevan.

Ruuviteline korjaamoon

Yksipuolinen ruuviteline, jossa on 10 ripustuskiskoa ja 66 kestävää, erikokoista ottolaatikkoa. Käytännöllinen, yksipuolinen ruuviteline sopii varastoon, konepajaan tai autotalliin. Telineeseen kuuluu 10 ripustuskiskoa ja 66 kestävää ottolaatikkoa. Muovilaatikot sopivat osien, tarvikkeiden ja muun pientavaran lajitteluun. Tämä malli sisältää 40 ottolaatikkoa 9075 -sarjasta, 18 ottolaatikkoa 9074 -sarjasta ja 8 ottolaatikkoa 9073 -sarjasta. Laatikoita on kolmea eri kokoa, joten ne sopivat erilaisiin säilytystarpeisiin. Laatikoiden profiloitu kuorirakenne on vahva ja vääntöjäykkä. Säilytyslaatikot on valmistettu polyeteenistä. Materiaali kestää happoja, koneöljyjä ja useimpia kemikaaleja. Laatikot kestävät lämpötiloja välillä -40 ?C ja +90 ?C. Laadukkaat ja monikäyttöiset 9000 -sarjan laatikot sopivat varastoon, työpajaan ja tehtaaseen, mutta myös toimisto- ja myymäläkäyttöön. Lisää etikettejä ja välijakajia omien tarpeidesi mukaan. Etiketit ja jakajat myydään lisätarvikkeina.

Laatikkohylly järjestelmälliseen säilytykseen

Laatikkohylly, jossa mukana 24 kannellista muovilaatikkoa kannen pikalukituksella (tuotenro 26709). Laatikot voi pinota ja ne ovat elintarvikehyväksyttyjä. Ne kestävät sekä kylmiä että kuumia lämpötiloja (-40°C ja +120°C). Hyllyssä on jalat, jotka voi pultata lattiaan, sekä hyllytasot, joiden korkeutta voi säätää 50 mm välein. Mitat: K 2500 x L 1300 x S 400 mm. Tämä monipuolinen hyllyjärjestelmä, jossa mukana muovilaatikot ja säädettävät hyllytasot, soveltuu hyvin järjestelmälliseen säilytykseen varastoihin, työpajoihin, teollisuustiloihin jne. Säilytyshylly on jauhemaalattua teräslevyä. Hyllyn pylväissä on jalat, jotka voi pultata lattiaan. Ne on rei'itetty, joten hyllytasot voi laittaa mille korkeudelle tahansa. Hyllyssä on takaristikko ja kaksi sivuristikkoa, jotka tekevät hyllystä tukevan. Muovilaatikot on valmistettu läpinäkyvästä, elintarvikehyväksytystä polypropeenista. Laatikoissa on lyhyillä sivuilla kahvat, joilla kansi myös napsautetaan kiinni paikoilleen. Muovilaatikot sopivat useimpiin ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin, koska ne kestävät hyvin eri lämpötiloja ja ovat tukevia.