Pakettihinta

Työkalukaappikokonaisuus Supply

Koodilukko, 1900x1020x500 mm, harmaa

Tuotenumero: 22122
  • Työkalujen säilyttämiseen
  • Monipuolinen säilytyskaluste
  • Kokoonhitsattu kaappi
Lukon malli
1.039,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Vankkarakenteinen, kokoonhitsattu työkalukaappi kaikille työkaluillesi. Kokonaisuus sisältää kolme vakiomallista hyllytasoa, kaksi kiskoa, kahdeksan suurta ja 12 kpl pientä muovilaatikkoa, vetolaatikon sekä ulosvedettävän tason. Ulosvedettävää tasoa voidaan käyttää pienenä työtasona.
Hyvä työkalukaappi kaikille, jotka tarvitsevat monikäyttöisen säilytyskokonaisuuden. Tässä kaapissa on kaikki, mitä tarvitset. Valitse joko koodilukko tai avainlukko tarpeen mukaan.

Teräksinen työkalukaappi on laadukas ja vankkarakenteinen. Siinä on monipuolinen ja helposti muunneltava sisusta sekä runsaasti tehokasta säilytystilaa erilaisille työkaluille, osille ja muille tarvikkeille. Kaappi sopii työpajaan, tehtaaseen ja muihin vaativiin ympäristöihin, joissa tavaran täytyy kestää. Koska kaappi on kokoonhitsattu, se on vankkarakenteinen ja kestävä. Sekä runko että ovet on jauhemaalattu, joten pinta on sileä ja kestää kovaa kulutusta. Kaapissa on säädettävät jalat, joten se voidaan laittaa myös epätasaiselle pinnalle.

Kaapin sisällä on rei'itetyt kiinnityskiskot, joihin hyllytasot, kiskot, vetolaatikko ja ulosvedettävä hyllytaso on helppo kiinnittää. Varusteluosat on mahdollista kiinnittää halutulle korkeudelle. Muovilaatikot voidaan ripustaa kiskoihin. Vetolaatikon sisältö on aina helposti saatavilla.

Ulosvedettävä hyllytaso sopii paitsi säilytykseen myös pieneksi työtasoksi vähemmän vaativiin töihin. Sekä vetolaatikko että hyllytaso asennetaan vankkarakenteisiin teleskooppikiskoihin. Sekä laatikon että hyllytason kantavuus on 50 kg. Tukevat muovilaatikot helpottavat ruuvien, naulojen ja pienten varaosien säilyttämistä helposti käden ulottuvilla.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää