Metallikaapit ja peltikaapit raskaaseen käyttöön

Näin valitset hyvän metallikaapin

Osto-oppaaseen

Peltikaapit lukittava

Metallikaapit eivät syyttä suotta nauti suurta suosiota mitä erilaisimmilla toimialoilla: lukolliset peltikaapit ovat kestäviä ja toimivia varastokalusteita teollisuuteen, halleihin, autotalliin ja miksei myös esimerkiksi kouluihin. Ne sopivat kaikkialle, missä kulutus on kovaa ja kestävyyttä arvostetaan. Lukittavilla peltikaapeilla optimoit esimerkiksi monien laitteiden laitteiden, kirjanpitoaineiston, tarvikkeiden ja muun materiaalin säilyttämisen. Näissä säilyttämiseen tarkoitetuissa kaapeissa tärkeät paperit ja muut ovat turvassa muun muassa pölyltä ja kosteudelta. Voit valita suuren ja tukevan peltisen kaapin, joka toimitetaan ilman kiinnikkeitä, ja varustaa sen sitten omien tarpeidesi mukaan. Kaapissa on vakiovarusteena muun muassa jauhemaalipäällystys lisäämässä kestävyyttä, vahvistetut ovet, kiertokahvat sekä lukko ja kaksi avainta. Loput päätät itse!

Metallinen kaappi toimii missä vain

Vankkarakenteiset, kokoonhitsatut peltiset kaapit toimivat missä vain. Esimerkiksi harmaa peltikaappi, mittasuhteiltaan 1800 x 800 x 400 mm, on värimaailmaltaan hillitty. Neljä säädettävää hyllytasoa (säätöväli 50 mm) ja säätötassut lisäävät muunneltavuutta ja käyttömahdollisuuksia huomattavasti. Esimerkiksi säätötassujen ansiosta kaappi pysyy tukevasti pystyssä myös epätasaisilla pinnoilla. Erikoissuuria ja erikoisleveitä peltikaappeja on saatavilla myös – monessa koossa ja monessa värissä! Esimerkiksi 1900x1020x500 mm erikoisleveä säilytyskaappi voidaan hankkia niin sinisenä kuin valkoisenakin. Erikoisleveä kaappi tulee tarpeeseen silloin, kun standardimitat eivät enää riitä, vaan tarvitaan räätälöidympiä kaappiratkaisuja esimerkiksi työpajalle. Peltinen kaappi haarukkatunnelilla on suunniteltu nimenomaisesti teollisuuteen. Kaapin sisältö voi olla vaikka kuinka raskas, luonnollisesti 100 kilogramman maksimipainon per hyllytaso, mutta haarukkatunneleiden ansiosta sen liikuttelu on vaivatonta. Haarikkatrukki sujahtaa alle helposti. Haarukkatunnelit ja etusokkeli ovat irrotettavia. Aivan erityisiä tilanteita varten voidaan tarvita paloturvallinen kemikaalikaappi, jossa on paloturvallinen eristys (ISO 1182). Sitä voidaan jopa käyttää tulipalotilanteissa tulipalon hidastamiseen.

Peltikaappi autotalliin

Tilava peltikaappi autotalliin, varastoon, työpajaan ja toimistoon. Kaapissa on neljä säädettävää hyllyä, säädettävät jalat, kääntökahva ja kolmipistelukko, jonka mukana on kaksi avainta. Tukeva ja erittäin kestävä metallikaappi mahdollistaa tehokkaan ja turvallisen säilytyksen. Kaappi on kokoonhitsattu, ja jauhemaalattu pinta kestää hyvin kovaa kulutusta. Se tarjoaa runsaasti tilaa työvälineiden, laitteiden, kansioiden, toimistotarvikkeiden ja muiden sellaisten esineiden säilytykseen, jotka haluat pitää poissa näkyviltä. Voit lisätä kiinteitä ja liukuvia hyllyjä sekä esiin vedettäviä riippukansiotelineitä, jotta voisit optimoida säilytystilasi. Kaapissa on säädettävät jalat, joiden avulla sen voi vakauttaa epätasaisella pinnalla. Siinä on viisi hyllyä, joista yksi muodostaa kaapin pohjan. Muut neljä hyllyä voidaan säätää 50 mm:n välein, joten voit luoda tarpeisiisi sopivan säilytysratkaisun. Kunkin hyllytason enimmäiskuormitus on 50 kg tasaisesti jakautuneena. Säilytyskaapissa on erityisvahvisteiset ovet, ovenkahvat sekä taattua säilytysturvallisuutta tuova kolmen numeron lukko, jonka mukana on kaksi avainta.

Metallinen tarvikekaappi

Metallinen tarvikekaappi, jossa neljä siirrettävää hyllytasoa. Ovessa sylinterilukko. Mukana kaksi avainta. Pieni metallikaappi sopii erilaisten pientavaroiden säilytykseen. Kaappi soveltuu esimerkiksi työpajaan, tehtaaseen ja muihin vaativiin olosuhteisiin. Pientavarakaappi on vahvaa, jauhemaalattua teräslevyä. Jauhemaalattu pinta on luja ja kestää kovaa kulutusta. Ovessa on turvallinen sylinterilukko. Ovessa ei ole tilaa vievää kahvaa, vaan ovi avataan vetämällä avaimesta. Kaapissa on neljä irrotettavaa hyllytasoa, joten hyllykorkeutta on helppo säätää sen mukaan, millaista tavaraa kaapissa halutaan säilyttää. Kaappi voidaan kiinnittää seinään, työpenkkiin tai muulle vastaavalle tasolle.

Lukittava peltikaappi, jossa on elektroninen lukko

Erikoissuuri ja vankkarakenteinen teräskaappi, jossa on elektroninen lukko. Kaapissa on siirrettävät hyllytasot, joiden maksimikuormitus on 70 kg/hyllytaso tasaisesti jaettuna, sekä säätötassut, joiden ansiosta kaappi on tukeva myös epätasaisilla lattiapinnoilla. Vankkarakenteinen säilytyskaappi on yhteenhitsattua teräslevyä. Kaappi on sekä leveämpi että syvempi kuin tavalliset kaapit, joten siinä on runsaasti säilytystilaa. Kaappi on kestävä, minkä vuoksi se sopii vaativiin olosuhteisiin ja raskaaseen käyttöön, kuten verstaaseen ja varastoon. Sitä voidaan käyttää myös toimistossa esimerkiksi arkistokaappina. Kaapissa on laadukas elektroninen koodilukko. Koodilukko toimii kahdella AA-paristolla, jotka toimitetaan kaapin mukana. Lukko ilmoittaa paristojen vähäisestä varauksesta. Lukon kestävyys on testattu 80 000 avauksella. Koodilukko on helppo ohjelmoida. Saatavana on sekä käyttäjä- että pääkoodi. Myös yleisavain saatavana pyynnöstä. Säätötassujen ansiosta kaappi seisoo tukevasti myös epätasaisilla lattioilla. Kaapissa on viisi hyllytasoa, kun lasketaan mukaan myös kaapin alapohja. Neljää irrallista hyllytasoa on mahdollista siirtää 30 mm:n välein, joten voit helposti ja nopeasti säätää hyllyväliä omien tarpeidesi mukaan. Jokaisen hyllytason ja työtason maksimikantavuus on 70 kg paino tasaisesti jaettuna. Kaappiin on saatavana myös erikseen myytäviä lisähyllytasoja. Sekä runko että ovet on jauhemaalattu. Jauhemaalattu pinta on sileä, luja ja kestää kovaa kulutusta.