Yksinkertaisesta sohvasta rajattomat mahdollisuudet

Yksinkertaisesta sohvasta rajattomat mahdollisuudet

Moderni, monikäyttöinen ja mukautuva  – kuvaus sopii hyvin uuteen VARIETY-moduulisarjaamme. Koska VARIETY tarjoaa runsaasti eri vaihtoehtoja, se sopii moneen ympäristöön sekä suuriin että pieniin tiloihin. Kun tarvitset kohtaamispaikan, yhteistyötilan tai vain hyvin ansaitun tauon, VARIETY tarjoaa rajattomasti mahdollisuuksia istuinryhmän rakentamiseen.

Vain mielikuvitus on rajana

VARIETY-sarjan moduuleja voidaan yhdistää pieniksi tai suuriksi kokonaisuuksiksi. Ne voidaan sijoittaa eri puolille huonetta; seinän viereen tai keskelle tilaa. Näin ollen ei ole väliä, onko tila suuri vai pieni, VARIETY mukautuu joka paikkaan. Voit rakentaa VARIETY-istuinryhmän ympäri huonetta tai huoneen VARIETY-kalusteiden ympärille.

Tästä löydät muutamia kuvaavia esimerkkejä siitä, miten tuotteita voidaan yhdistää toisiinsa.

Sohva seinän vierustalla ja raheja.
Kaksi eri kulmasohvamoduulia.

Kalusta nurkat tai kulmien ympäri

Tarvitsetko runsaasti istumapaikkoja pieneen tilaan? Ja lattiatilaa johonkin muuhun? VARIETY-sarjan kulmamoduulit ovat hyvä vaihtoehto. Ne sopivat nurkkiin ja kulmien ympäri riippumatta tilaan muodosta tai koosta.

Yhdistä kulmamoduuleita suoriin moduuleihin, jolloin sohvan voi rakentaa seinän vierustalle. Kun istumapaikkojen määrää ei ole rajoitettu, kalustus näyttää viihtyisältä ja kutsuvalta.

Tiesitkö, että VARIETY on saatavana monessa eri kankaassa ja värissä? Lue lisää!

Harmaa sohva, joka on rakennettu kasvin ympäri
Kaksi puoliympyrän muotoista sohvaa eri väreissä

Mutkittelevasta sohvasta dynaaminen sisustus

Puoliympyrän muotoiset sohvat tuovat luonnollista dynamiikkaa tilaan, koska muotoilu on pehmeä ja kaareva. Voit rakentaa kalustekokonaisuuden, jossa sisäänpäin ja ulospäin suuntautuneet moduulit vuorottelevat. Tällöin sohva näyttää kiemurtelevan tilassa.

Sohvan edessä ja takana olevaa tilaa voidaan täydentää pöydillä, raheilla ja istuinkalusteilla. Lisää luovuutta luovalla kalustuksella.

Kulmamoduulit ovat saatavina 90° ja 45° kulmilla, joten voit rakentaa loivia tai terävämpiä käyriä. Yhdistele erivärisiä ja eri kankailla verhoiltuja moduuleita. Harkitut värivalinnat, muotoilut ja materiaalit voivat tarvittaessa elävöittää tilaa. Ainutlaatuinen sohva on sisustuselementti missä tilassa vain.

Puoliympyrän muotoinen sohva
Mutkitteleva sohva kahdesta moduulista
Erilaisia raheja ja ihmisiä
Istuinryhmä, jossa on sohva, rahi ja pöytä

Yhdenmukaisuutta sisustukseen

Kun kalustuksessa yhdistyy erikseen sijoitettavat sohvat ja pienemmät moduulit, voit hetkessä kalustaa tilan uudestaan erilaisiin kokoontumisiin.

Käsinojallinen VARIETY-istuinkaluste voidaan sijoittaa vapaasti tilaan ja käyttää osana perinteistä istuinryhmää. Vaikka sitä ei voida laajentaa, se sopii hyvin yhteen rahien, jakkaroiden ja penkkien kanssa. Kaikki tuotteet on luonnollisesti suunniteltu sopimaan yhteen riippumatta siitä, miten niitä yhdistellään.


Lue lisää siitä, miten eri istuinryhmät voivat edistää yhteistyötä

Pitkä moduulisohva, jossa on eri värejä

Pitkäaikainen investointi

VARIETY-kalustekokonaisuuksia voidaan muokata tai laajentaa, sitä mukaa kun liiketoiminta muuttuu tai kasvaa. Esimerkiksi uusissa toimitiloissa voi olla erilaiset tarpeet kuin nykyisissä. Moduuleita voidaan yhdistää uudestaan eri tavoin eri tiloihin, ja niitä voidaan tarpeen mukaan lisätä myös olemassa olevaan kalusteryhmään.


Tutustu koko VARIETY-sarjaan

Inspiroidu valmiista ratkaisuista

Asiantuntijamme auttavat kaikissa kalustusprojekteissa

Me AJ:lla autamme sinua aina tarvittaessa työtilan kalustamisessa oman liiketoimintasi asettamien tarpeiden mukaisesti. Ole meihin yhteydessä, jos haluat kysyä esimerkiksi verhoiluvalinnoista, tarvitset inspiraatiota tai tahdot tietää, mitkä vaihtoehdot olisivat parhaita toimitilaasi. Me autamme mielellämme.
Organisaatio
ViestikenttäLiitteet
Painamalla "Lähetä" vahvistan, että olen lukenut tietosuojakäytännön.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.