Ulkokalusteet pohjoismaisia sääolosuhteita varten

Etsitkö ulkokalusteita, jotka kestävät pohjoismaisia vaativia sääolosuhteita? Laatu ja kestävyys ovat olleet ulkokalusteidemme tärkeitä kriteereitä aina siitä lähtien, kun saimme ne valikoimaamme noin kymmenen vuotta sitten. Ulkokalusteemme ovat olleet mukana luomassa mukavia ja helppohoitoisia ulkotiloja niin julkisissa tiloissa kuin kotona – ja olemme saaneet monia tyytyväisiä asiakkaita.

Korkea laatu joka yksityiskohdassa

Mitä tarvitaan, että ulkokalusteet kestävät pohjoismaiset kovat sääolosuhteet? Siihen vaaditaan mielestämme kestävä rakenne ja huolella valitut raaka-aineet.

Valikoimamme ulkokalusteiden rungot on valmistettu esimerkiksi kuumasinkitystä teräksestä tai alumiinista. Puiset yksityiskohdat ovat vankkaa ruotsalaista mäntyä, joka on joko petsattu tai lakattu. Tuloksena on laadukas ulkokaluste, joka kestää eri sääolosuhteita ja on lisäksi ilo silmälle.

Piknikpöytä testaa parhaillaan väitteemme ulkokalusteidemme kestävyydestä

Uskomme vahvasti ulkokalusteidemme kestävyyteen. Haluamme osoittaa väitteemme ulkokalusteidemme laadusta todeksi testaamalla miten pienen penkin käy, kun se asetetaan kovaan testiin.

Olemme lähettäneet piknikpöydän Islantiin, jossa se tule olemaan ulkona vuoden ajan. Siellä sen on kestettävä Pohjois-Atlantin myrskyjä, sateita, kylmyyttä, lunta ja paahtavaa aurinkoa.

Haluamme testin avulla näyttää, että ulkokalusteemme ovat hyvä ja turvallinen sijoitus, joka yksinkertaisen huollon avulla kestää vuosi toisensa jälkeen.

Voit seurata Islannin testin kulkua sosiaalisessa mediassa

Piknikpöytä saapui Islantiin ja laitettiin ulos helmikuussa 2021. Maaliskuun puolivälissä kaikki näytti hyvältä. Alla oleva kuva on otettu silloin melko hyvissä sääolosuhteissa. Sen jälkeen Islannissa on kuitenkin tapahtunut yhtä sun toista uutisten mukaan – myrskyjä, maanjäristyksiä ja tulivuoren purkauksia.

Lähetimme piknikpöydän Islantiin. Tässä on tilannekatsaus maaliskuulta 2021.

Haluatko tietää, miten pienen penkin käy? Päivitämme tietoja säännöllisesti sekä täällä blogissamme että sosiaalisen median kanavissamme. Seuraa meitä ja pysy ajan tasalla.

Haluatko vinkkejä siihen, miten huoltaa ulkokalusteita helposti? Lue lisää blogistamme »