Näin saat kalusteet, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä

On useita syitä valita AJ Tuotteiden kalusteet, kun haluat parantaa työympäristöä. Edulliset hinnat, laaja valikoima ja nopea toimitus ovat osa niistä syistä – ja yksi niistä on myös sitoutumisemme laatuun. Haluamme varmistaa, että tuotteemme toimivat vuodesta toiseen. Lue lisää siitä, miten voimme tarjota tuotteita, jotka kestävät jokapäiväistä käyttöä.

Muotoilu, joka ratkaisee arjen ongelmat

Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme kalusteita, työvälineitä ja laitteita, jotka parantavat työympäristöä. Tuotesuunnittelutiimimme ansiosta voimme valmistaa yksilöllisiä laatukalusteita, jotka täyttävät asiakkaidemme tarpeet tänään ja tulevaisuudessa.

Kaksi omaa tehdasta Euroopassa

Omat tehtaat ovat suuri etu tuotekehityksessä, mutta myös logistiikassa. Omat tehtaamme valmistavat peräti kolmanneksen valikoimastamme. Lisäksi oma tuotanto parantaa tuotteidemme laatua entisestään, sillä pystymme valvomaan koko tuotantoketjua.

Kokonaisratkaisu kaikkiin työtiloihin

Haluatko nähdä esimerkkejä siitä, miten projektipalvelumme on auttanut yrityksiä parantamaan työympäristöjään? Tutustu Beslag Designin ja Airshoppenin asiakastarinoihin.
Mikään tuote, ei edes oma tuotteemme, pääse oikotietä valikoimaamme.
Jan Bengtsson, Laatupäällikkö, AJ Produkter

Jatkuva laadunvalvonta

Ennen kuin lisäämme uuden tuotteen valikoimaamme, laatuosastomme hyväksyy sen. Jatkuva laadunvalvonta varmistaa, että tuotteemme täyttävät korkeat standardit myös pitkällä aikavälillä.

Tuotteet, joilla on pysyvä arvo

Jotta tuotteemme olisivat ajankohtaisia nyt ja tulevaisuudessa, seuraamme markkinoiden kehitystä ja pitkäaikaisia trendejä liiketoiminta-alueillamme. Näin voimme tarjota tuotteita, joilla on pysyvä arvo. Koska muoti vaihtuu, mutta toiminnot pysyvät.

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.