Ruokailusta yhteisöllisyyteen: Positiivisen lounaskokemuksen suunnittelu

Ruokailusta yhteisöllisyyteen: positiivisen lounaskokemuksen suunnittelu

Paikka rentoutumiselle mutta myös mahdollisuus seurustella – koulun ruokala on tila, jossa oppilaat ja aikuiset kokoontuvat, mutta oppimisvaatimukset eivät ole keskiössä. Dibber International Schoolissa Sollentunassa halusimme yhdessä opettajien, rehtorin ja The Good Meal -konseptin kanssa luoda tilan, joka edistää terveyttä, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä.
Andreas Broman, yhteiskuntaopin opettaja Dibber International Schoolissa Sollentunassa
Rickard Lundberg, vastuuhenkilö The Good Meal -konseptissa
Nellie, kuudesluokkalainen Dibber International Schoolissa Sollentunassa
Azjargal, kuudesluokkalainen Dibber International Schoolissa Sollentunassa