Valitse sopiva kassakaappi ja turvakaappi

Valitse sopiva kassakaappi ja paloturvakappi

Useimmilla yrityksillä on tärkeitä asiakirjoja, tietovälineitä ja arvoesineitä, jotka pitää suojata murrolta tai palolta. Tehokas apuväline on kassakaappi, joka täyttää tarpeen mukaiset turvallisuusvaatimukset. Yksityisissä asunnoissa hyvä kassakaappi kotiin on yleisempi vaihtoehto pankkilokerolle. Vakuutusyhtiöltä kannattaa tarkistaa turvakaapille asetetut vaatimukset ennen hankintaa. Voit tuntea olosi turvalliseksi, kun arvoesineet ovat turvassa, niin kotona kuin yrityksessäsi.  

Minkälaista turvakaappi tarvitset?

Kassakaapit kotiin, hotelleihin tai toimistoihin
Kassakaapit hidastavat varkausyrityksiä. Ne sopivat omaisuudelle, jolla ei ole korkeaa vakuutusarvoa. Näissä kaapeissa ei ole murto-tai palosertifiointia, mutta sopivat hyvin esimerkiksi hotelleihin, toimistoihin tai kotiin. Valikoimastamme löydät myös kassakaapit numerolukolla.

Paloturvallinen arkistokaappi
Paloturvallinen kassakaappi on testattu ja sertifioitu EN 14450 -mukaan joko luokkaan S1 (matala murtosuoja) tai S2 (korkeampi murtosuoja). Monet paloturvalliset arkistokaapit on myös paloluokiteltu EN 15659 -mukaan. 

Asekaapit
Valitse asekaappi, jossa on vankka teräsrakenne. Asekaapit on sertifoitu ruotsalaisen SSF 3492 -standardin mukaisesti. Kaappeja ei välttämättä ole paloluokiteltu, koska ne on rakennettu pääosin murtosuojausta ajatellen.
lukollinen toimistokaappi
Toimistokaappi SAFE
546,00 €
arvoesineiden säilytys
Lokerokaappi CUBE

Murto- ja palosuojatut kassakaapit
Murto-ja palosuojatut kassakaapit
sopivat arvoesineille, joilla on korkea arvo. Ne antavat varkaussuojattuja kaappeja ja turvakaappeja paremman suojan. Ne on testattu ja sertifioitu murtoyritysten osalta standardin EN 1143-1 mukaan. Kaapit luokitellaan tasojen (Grade) avulla. Mitä korkeampi taso on, sitä parempi on sen murtosuojaus. Nämä kaapit on usein myös paloluokiteltuja. Kaappi suojaa paperiasiakirjoja luokituksen mukaisen minuuttimäärän ajan. 

Paloeristetyt kaapit
Paloeristetty kaappi
sopii arvoesineille ja asiakirjoille. Kaappeja ei ole sertifioitu palosuojauksen osalta, mutta ovissa ja seinissä on kuumuudelta suojaava eriste, joka myös hidastaa tulipalon leviämistä muihin ympäristöihin. 

Asiakirjakaapit
Asiakirjakaapit
on paloluokiteltu esim. standardin NT Fire 017, UL, EN 15659 ja/tai EN 1047 -mukaan luokkaan P60, P90 tai P120. Kaappi suojaa paperiasiakirjoja P-luokituksen mukaisen minuuttimäärän ajan. Kaapit voivat olla myös murtoluokiteltuja. 

Dataturvakaapit
Datamediakaapit on tarkoitettu nimen omaan digitaaliselle medialle. Kaapit on paloluokiteltu ja niiden sisäinen lämpötila ei koskaan nouse yli 50°C kaapille määritetyn minuuttimäärän aikana. Dataturvakaapit sopivat hyvin tähän tarkoitukseen.

Talletuskaapit
Talletuskaappiin voidaan jättää arvoesineitä säilytysä varten ilman, että kaappi tarvitsee avata. Tällaiset turvakaapit sopivat hyvin myymälöihin ja vastaavaan toimintaan, jossa on tarve nopeasti ja helposti tallettaa käteistä ja arvoesineitä.

lokerokaappi henkilökohtaisten tai pienten tavaroiden säilyttämistä varten.
Lokerokaappi arvoesineille VALUE
889,00 €
Palo- ja murtoturvallinen hyväksytty kassakaappi, jossa voit säilyttää koruja, arvoesineitä ja muuta helposti varastettavaa omaisuutta.
Palo- ja murtosuojattu kassakaappi koodilukolla DEFEND
2.195,00 €

Kysy meiltä turvakaapeista

Vakuutusyhtiöltä voi tarkistaa, minkälaisen kaapin kuullekin arvoesineelle tarvitsee ja mitkä sertifioinnit kaapilla pitäisi olla. Jos kaipaat apua turvakaapin valinnassa, ota meihin yhteyttä. Autamme mielellämme kaikissa tuotteisiimme liittyvissä kysymyksissä.


Turvakaapit turvallista säilytystä varten

FAQ

Kassakaappi suojaa arvoesineitä murrolta ja joissakin tapauksissa myös palolta.  
Käy läpi tarpeet ennen hankinta. Kysy tarvittaessa vakuutusyhtiöltäsi kaapin vaatimuksia. Kassakaapin valinnassa auttavat AJ Tuotteiden asiantuntijat. 
Paloturvalliset kasakaapit on paloluokiteltu esim. NT Fire 017, UL, EN 15659 tai EN 1047. 
Sijoita kassakaappi mielellään sellaiseen paikkaan, jossa sen voi tukevasti kiinnittää seinään ja/tai lattiaan. 

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.