toimistokaappi

Valitse sopiva säilytyskaappi toimistoosi

 Harkittu säilytysratkaisu ei ainoastaan helpota työarkea, vaan myös täydentää toimiston sisustusta. Lukolliset kaapit ovat toimiva säilytysratkaisu yrityksiin ja kotitoimistoihin. Oikeanlainen arkistokaappi helpottaa asiakirjojen ja muiden tärkeiden tavaroiden järjestämistä. Mieti, mitä tarvitset toimistossasi, kun on aika ostaa uusia toimistokalusteita. Tilaa säästävät rulokaapit, muotosuojatut turvakaapit vai käytännölliset metallikaapit? Hyvä toimistosäilytys helpottaa työarkea. 
toimisto säilytys

Minkälaista toimistokaappia tarvitset työpaikallesi? 

Säilytyskaappeja toimistoon on saatavilla runsaasti erilaisia. Mihin tarkoitukseen kaappi tulee? Aluksi kannattaa pohtia, mitä kaapissa aiotaan säilyttää ja mihin kaappi aiotaan sijoittaa. Sopiiko käyttötarkoitukseen avoin vai suljettu säilytys? 
 
 • Arkistokaapit: Arkistokaappi kannattaa valita arkistoitavan tavaran mukaan. Vähemmän tärkeät asiakirjat voidaan säilyttää yksinkertaisemmassa lukittavassa kaapissa. Arkaluontoiset ja tärkeät asiakirjat kannattaa sen sijaan säilyttää turvakaapissa. 
 • Toimistokaapit: Lattialle sijoitettu lukollinen säilytyskaappi sopii hyvin kirjojen, sanomalehtien, kansioiden, toimistomateriaalin tai muiden vastaavien tavaroiden säilyttämiseen. Seinälle ripustettavan kaapin hyviä puolia on, että voit sijoittaa kaapin haluamallesi korkeudelle ja käyttää lattiatilan haluamallasi tavalla. 
 • Apteekkarinkaapit: Apteekkarinkaapit on tarkoitettu sijoitettavaksi työpöydän viereen, mutta toimivat myös tilanjakajina. Ulosvedettävät hyllytasot helpottavat työskentelyä säilöttävien tavaroiden kanssa. 
 • Riippukansiokaapit: Riippukansiokaapit on tarkoitettu asiakirjojen säilytykseen riippukansioissa. 
 • Lääkekaapit: Lääkekaappi on lukollinen seinäkaappi lääkkeiden säilytykseen. 
 • Piirustuslaatikostot: Piirustuslaatikosto suojaa piirustuksia, joita säilytetaan tarkoitukseen soveltuvissa matalissa vetolaatikoissa. Piirustuslaatikoston pitkälle liukuvien tasojen avulla voit katsoa piirustuksia ottamatta niitä pois laatikostosta. 
mappikaappi

Älykäs ja turvallinen säilytys

Paikka kaikille tavaroille 
Säilytystilaa on helpompi mukauttaa tarpeiden mukaisesti, kun valitset säädettävillä hyllytasoilla varustetun kaapin. Voit muokata kaapin sisustaa esimerkiksi lisähyllytasoilla ja erilaisilla lisätarvikkeilla. Toiminnallisuuden lisäämiseksi voit täydentää kaappeja myös säilytyslaatikoilla ja lehtikansioilla, jotka helpottavat tavaroiden lajittelua ja löytämistä. 

Lukollinen arkistokaappi 
Lukittava kaappi
on hyvä säilytyspaikka tärkeille asiakirjoille ja esineille. Avainlukko on hyvä vaihtoehto, kun halutaan rajata käyttö vain muutamalle henkilölle. Elektronisen koodilukon avulla useammille henkilöille voidaan antaa pääsy kaappiin ilman avainten hallintaa. 

Palo- ja murtosuojattu kaappi 
Kassa-, paloturva- ja muut turvakaapit
on tarkoitettu tärkeimmille asiakirjoillesi tulipalon tai murron varalta. Määritellystä paloluokituksesta riippuen paloturvakaappi kestää tulipaloa 60-120 minuuttia. Kassakaappi on usein murtosuojattu ja sertifioitu.


Opas turvalliseen säilytykseen. Klikkaa tästä!
lukollinen mappikaappi

Vinkki! Kaapin ja hyllyn yhdistelmä

Klassinen kaappi kestävästä laminaatista, jossa on neljä hyllytasoa ja suljettua säilytystilaa ovien takana. Kaappi on hyvä valinta esimerkiksi toimistoihin, vastaanottotiloihin ja kouluihin. 
 • Valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta laminaatista
 • Kuuluu FLEXUS-kalustesarjaan, jonka ansiosta se on helppo sovittaa yhteen muiden toimistokalusteiden kanssa
 • Useita eri värivaihtoehtoja 
Näytä tuote
pieni lukollinen kaappi

Eri materiaalit ja ovivaihtoehdot säilytyskaappiin 

Säilytyskaappeja on saatavana erikokoisina ja -mallisina. Niitä valmistetaan lisäksi eri materiaaleista. Esteettiset ja käytännölliset näkökohdat tulee ottaa huomioon kaappia hankittaessa. Millainen kaappi vastaa tarpeitasi ja myös sopii muuhun sisustukseen? Tarvitsetko arkistokaapin, jota käytetään harvoin, vai kaapin, jota käytetään useita kertoja päivässä?  
 
 • Laminaattikaappi on toimiva sekä kustannustehokas vaihtoehto toimistoon. Laminaatti on materiaalina huoltovapaa, sillä sen pinta on sileä, naarmuuntumaton ja kosteudenkestävä. Näin ollen nämä kaapit sopivat useimpiin tiloihin. 
 • Viilukaapissa on ohut pintakerros puuta, joka antaa hyvän ensivaikutelman ja nostaa toimistosisustuksen tasoa. Luonnolliset vaihtelut pinnassa tekevät jokaisesta kaapista uniikin.  
 • Jauhemaalattu teräslevykaappi on kestävä vaihtoehto. Se sopii ympäristöihin, jotka ovat alttiita voimakkaalle kulutukselle. Metallikaappien hyllytasojen maksimikuormitus on yleensä suuri, ja ne sopivatkin hyvin arkistohuoneisiin. 
 • Perinteiset ovet antavat hyvän yleisnäkymän koko kaapin sisältöön.  
 • Rulokaapit sopivat myös ahtaisiin tiloihin. Rulokaappiin on mahdollista laittaa myös suurempia tavaroita, koska kaappi saadaan auki kokonaan. 

Kaappien säilytysmahdollisuudet 

Säilytyskalusteet sopivat useimpiin sisustuksiin ja avaavat mahdollisuuksia kalustuksessa. Kaapit sopivat myös tilanjakajiksi. Jos sinun on vaikea valita toimistohyllyjen ja säilytyskaappien välillä, niin niiden yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto. Silloin voit säilyttää asiakirjoja ja paperipinoja piilossa ja tuoda samalla esiin esimerkiksi kirjoja ja koriste-esineitä. Työvälineet on samalla mahdollista järjestää käden ulottuville.

Kun valitset säilytysratkaisun kalustesarjasta, voit yhdistää korkeita ja matalia kalusteita, luoda yhtenäisen tyylin toimistoon ja varautua tulevaisuuden tarpeita varten.  

Suuri tai pieni, korkea tai matala 
Jos toimistossa on reilusti tilaa, voit esimerkiksi sijoittaa useamman matalan kaappin peräkkäin tai rinnakkain yhden korkean kaapin sijasta. Samalla saat lisää tilaa kasveille ja muille sisustuksen yksityiskohdille. 

Jos toimisto on pieni, kannattaa valita korkeampia vaihtoehtoja ja hyödyntää koko tilan korkeus saadaksesi maksimaalisen säilytystilan käyttöösi. Voit esimerkiksi sijoittaa kaksi kaappia päällekkäin tai asentaa kaapin yläpuolelle kattoon asti ulottuvat avohyllyt. Mahdollisuuksia on useita. 

Lue vinkkimme viihtyisään toimistoon
arkistointikaappi
Arkistointikaappi MODULUS
335,00 €
mappikaappi
Mappikaappi MODULUS
250,00 €

 AJ Tuotteiden parhaat vinkit toimistosäilytykseen! 

 1. Myyntimenestys lukollinen kaappi SENSE on vankkarakenteinen kaappi teräslevystä. Siinä on neljä säädettävää hyllytasoa, jotka kestävät kukin 50 kg:n maksimikuormituksen. Kaapissa on lisäksi kolmipistelukko, joten asiakirjat ovat turvassa.
 2. Jos etsit hinta-laatusuhteeltaan hyvää säilytyskaappia, CLEO on oiva valinta. Kaappi on valmistettu kestävästä laminaatista ja siitä löytyy kolme eri viimeistelyä. Ovet voi lukita.
 3. Rulokaappimme STUDIO on huomaamaton ja tilaa säästävä. Kun ovet liukuvat sujuvasti kaapin sisälle, kaapin edessä ei tarvitse olla paljoa vapaata tilaa ovien avaamiselle.
 4. Yhdenmukaista ratkaisua kaipaavalle sisustajalle suosittelemme QBUS-kaappia, joka on osa samannimistä säilytyskalustesarjaa. Tuotteita on saatavana useissa eri väreissä, joten voit yhdistellä eri malleja tarpeen mukaisen toimistosäilytysratkaisun saamiseksi. 
 5. Tärkeimmät asiakirjat tarvitsevat lisäturvaa, ja paloturvakaappi asiakirjoille MIXTURE voi tarjota sen. Erittäin kestävä kaappi on paloturvallinen ja varustettu pitkäsalpa- ja sylinterilukoilla. 

Kysy meiltä säilytyskaapeista 

Toivomme, että tämän osto-oppaan vinkit auttavat sinua valitsemaan säilytyskaapin toimistoosi. Jos tarvitset apua valinnan tekemisessä, niin olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme. 


Rulo-ovet on rakennettu niin, että ovi seuraa kaarevaa uraa kalusteen sisällä. Ovi tai luukku koostuu ohuista säleistä, jonka ansiosta ovi taipuu uran mukaisesti. 
Toimistokaapit liukuovilla ja rulokaapit säästävät tilaa verrattuna perinteisiin kaappeihin, koska liuku- ja rulo-ovet eivät vaadi yhtä paljon tilaa kaapin edestä ovea avattaessa. 
Viilu koostuu ohuista puulevyistä, joita käytetään puun pintakerroksena. Viilulevyt sorvataan tai höylätään tukeista, jotka ovat peräisin puun hienoimmista osista. 
Kokeile tätä: Kun kaappi on tyhjennetty ja puhdistettu, laita kaappiin pieniä kulhoja, joissa on etikkaa (24%). Anna etikan seisoa kaapissa vuorokauden. 
Käytä arvoesineille tarkoitettua turvakaappia. Voit myös valita palosuojakaapin  tai paloturvallinen kassakaapin
Hienojen kaappien avulla voit helposti piilottaa toimistotarvikkeesi ja työvälineesi, kun sinulla on vieraita. Päivä- tai vuodesohva helpottaa työhuoneen käyttöä ylimääräisenä makuuhuoneena. 

Minkä säilytyskaapin tarvitset toimistoosi?

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.