Valitse sopiva säilytyskaappi toimistoosi

Valitse sopiva säilytyskaappi toimistoosi

 Harkittu säilytysratkaisu ei ainoastaan helpota työarkea, vaan myös täydentää toimiston sisustusta. Kaapit ovat toimiva säilytysratkaisu yrityksiin ja kotitoimistoihin. Käymme tässä osto-oppaassa läpi muutamia seikkoja, jotka tulisi ottaa huomioon toimistokaappia hankittaessa. 
toimisto säilytys

Minkälaista säilytyskaappia tarvitset työpaikallesi? 

Kaappeja on saatavilla runsaasti erilaisia. Mihin tarkoitukseen kaappi tulee? Aluksi kannattaa pohtia, mitä kaapissa aiotaan säilyttää ja mihin kaappi aiotaan sijoittaa. 
 
 • Toimistokaapit: Lattialle sijoitettu kaappi sopii hyvin kirjojen, sanomalehtien, kansioiden, toimistomateriaalin tai muiden vastaavien tavaroiden säilyttämiseen. Seinälle ripustettavan kaapin hyviä puolia on, että voit sijoittaa kaapin haluamallesi korkeudelle ja käyttää lattiatilan haluamallasi tavalla. 
 • Apteekkarinkaapit: Apteekkarinkaapit on tarkoitettu sijoitettavaksi työpöydän viereen, mutta toimivat myös tilanjakajina. Ulosvedettävät hyllytasot helpottavat työskentelyä säilöttävien tavaroiden kanssa. 
 • Riippukansiokaapit: Riippukansiokaapit ovat tarkoitettuja riippukansioiden säilyttämiseen. 
 • Lääkekaapit: Lääkekaappi on lukollinen seinäkaappi lääkkeiden säilytykseen. 
 • Piirustuslaatikostot: Piirustuslaatikosto suojaa piirustuksia, joita säilytetaan tarkoitukseen soveltuvissa matalissa vetolaatikoissa. Piirustuslaatikoston pitkälle liukuvien tasojen avulla voit katsoa piirustuksia ottamatta niitä pois laatikostosta. 
lukollinen arkistokaappi

Vinkki! 

CLEO-toimistokaappi on edullinen kaappi, jossa on lukittavat ovet. Kaapissa voidaan säilyttää esimerkiksi kansioita, säilytyslaatikoita, kirjekoreja tai muita toimistotarvikkeita. 
 • Kaappi on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta laminaatista. 
 • Se sopii hyvin toimistoihin, arkistohuoneisiin ja muihin säilytystiloihin. 
 • Yksinkertaisen muotoilunsa ansiosta se voidaan helposti yhdistää nykyiseen kalustukseen. 
Näytä tuote
mappikaappi

Älykäs ja turvallinen säilytys

Paikka kaikille tavaroille 
Säilytystilaa on helpompi mukauttaa tarpeiden mukaisesti, kun valitset säädettävillä hyllytasoilla varustetun kaapin. Voit muokata kaapin sisustaa esimerkiksi lisähyllytasoilla ja erilaisilla lisätarvikkeilla. Toiminnallisuuden lisäämiseksi voit täydentää kaappeja myös säilytyslaatikoilla ja lehtikansioilla, jotka helpottavat tavaroiden lajittelua ja löytämistä. 

Lukollinen kaappi 
Lukollinen kaappi on hyvä säilytyspaikka tärkeille asiakirjoille ja esineille. Avainlukko on hyvä vaihtoehto, kun halutaan rajata käyttö vain muutamalle henkilölle. Elektronisen koodilukon avulla useammille henkilöille voidaan antaa pääsy kaappiin ilman avainten hallintaa. 

Palo- ja murtosuojattu kaappi 
Kassa-, paloturva- ja muut turvakaapit on tarkoitettu tärkeimmille asiakirjoillesi tulipalon tai murron varalta. Määritellystä paloluokituksesta riippuen paloturvakaappi kestää tulipaloa 60-120 minuuttia. Kassakaappi on usein murtosuojattu ja sertifioitu. Tähän linkki boksiin blogiin: https://www.ajtuotteet.fi/blogi-etusivu/osto-oppaat/opas-turvalliseen-sailytykseen 


Opas turvalliseen säilytykseen. Klikkaa tästä!
lukollinen mappikaappi

Vinkki! Kaapin ja hyllyn yhdistelmä

Klassinen kaappi kestävästä laminaatista, jossa on neljä hyllytasoa ja suljettua säilytystilaa ovien takana. Kaappi on hyvä valinta esimerkiksi toimistoihin, vastaanottotiloihin ja kouluihin. 
 • Valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta laminaatista
 • Kuuluu FLEXUS-kalustesarjaan, jonka ansiosta se on helppo sovittaa yhteen muiden toimistokalusteiden kanssa
 • Useita eri värivaihtoehtoja 
Näytä tuote
pieni lukollinen kaappi

Eri materiaalit ja ovivaihtoehdot säilytyskaappiin 

Säilytyskaappeja on saatavana erikokoisina ja -mallisina. Niitä valmistetaan lisäksi eri materiaaleista. Esteettiset ja käytännölliset näkökohdat tulee ottaa huomioon kaappia hankittaessa. Millainen kaappi vastaa tarpeitasi ja myös sopii muuhun sisustukseen? Tarvitsetko arkistokaapin, jota käytetään harvoin, vai kaapin, jota käytetään useita kertoja päivässä?  
 
 • Laminaattikaappi on toimiva sekä kustannustehokas vaihtoehto toimistoon. Laminaatti on materiaalina huoltovapaa, sillä sen pinta on sileä, naarmuuntumaton ja kosteudenkestävä. Näin ollen nämä kaapit sopivat useimpiin tiloihin. 
 • Viilukaapissa on ohut pintakerros puuta, joka antaa hyvän ensivaikutelman ja nostaa toimiston sisustuksen tasoa. Luonnolliset vaihtelut pinnassa tekevät jokaisesta kaapista uniikin.  
 • Jauhemaalattu teräslevykaappi on kestävä vaihtoehto. Se sopii ympäristöihin, jotka ovat alttiita voimakkaalle kulutukselle. Metallikaappien hyllytasojen maksimikuormitus on yleensä suuri, ja ne sopivatkin hyvin arkistohuoneisiin. 
 • Perinteiset ovet antavat hyvän yleisnäkymän koko kaapin sisältöön.  
 • Liukuovet ovat sopivat hyvin ahtaisiin tiloihin.  
 • Rulokaapit sopivat myös ahtaisiin tiloihin. Rulokaappiin on mahdollista laittaa myös suurempia tavaroita, koska kaappi saadaan auki kokonaan. 

Kaappien säilytysmahdollisuudet 

Säilytyskalusteet sopivat useimpiin sisustuksiin ja avaavat mahdollisuuksia kalustuksessa. Kaapit sopivat myös tilanjakajiksi. Jos sinun on vaikea valita hyllyjen ja säilytyskaappien välillä, niin niiden yhdistäminen voi olla hyvä vaihtoehto. Silloin voit säilyttää asiakirjoja ja paperipinoja piilossa ja tuoda samalla esiin esimerkiksi kirjoja ja koriste-esineitä. Työvälineet on samalla mahdollista järjestää käden ulottuville. Kun valitset säilytysratkaisun kalustesarjasta, voit yhdistää korkeita ja matalia kalusteita, luoda yhtenäisen tyylin toimistoon ja varautua tulevaisuuden tarpeita varten.  

Suuri tai pieni, korkea tai matala 
Jos toimistossa on reilusti tilaa, voit esimerkiksi sijoittaa useamman matalan kaappin peräkkäin tai rinnakkain yhden korkean kaapin sijasta. Samalla saat lisää tilaa kasveille ja muille sisustuksen yksityiskohdille.  Jos tilaa on rajoitetusti, kannattaa luultavasti valita korkeampia vaihtoehtoja ja hyödyntää koko tilan korkeus. Voit esimerkiksi sijoittaa kaksi kaappia päällekkäin tai asentaa kaapin yläpuolelle kattoon asti ulottuvat avohyllyt. Mahdollisuuksia on useita. 


Lue vinkkimme viihtyisään toimistoon
arkistointikaappi
Arkistointikaappi MODULUS
335,00 €
mappikaappi
Mappikaappi MODULUS
250,00 €

Kysy meiltä säilytyskaapeista 

Toivomme, että tämän osto-oppaan vinkit auttavat sinua valitsemaan säilytyskaapin toimistoosi. Jos tarvitset apua valinnan tekemisessä, niin olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme. 


Minkä säilytyskaapin tarvitset toimistoosi?

Uutiset ensimmäisten joukossa

Haluaisitko saada tietoa tuoteuutuuksista ja ajankohtaisista tarjouksista sekä vinkkejä työympäristön parantamiseen? Tilaa uutiskirjeemme ja saat ajankohtaiset uutiset suoraan sähköpostiin.
Ole hyvä ja odota...
*Klikkaamalla "Tilaa uutiskirje" vahvistan, että olen tutustunut tietosuojakäytäntöön ja suostun henkilötietojeni käsittelyyn.