Lattiaseinäkkeet ja lattiasermit

Lattiasermit

Eri väreissä ja koissa saatavat lattiaseinäkkeet ovat lattiatasolla tilaa rajaavia ratkaisuja. Niiden avulla luot viihtyisän ympäristön, yksityisen ilmapiirin sekä vaimennan tilojen melua. Esimerkiksi 1200 x 1400 mm, petrol lattiasermi on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista äänenvaimennusta. Vähentää ympäristön melua ja tarjoaa näkösuojaa. Värin ja muodon avulla voi tuoda lisää luonnetta huoneeseen. Sermi on hyvä valinta esimerkiksi avotoimistoon, odotushuoneeseen tai kahvioon, jossa taustamelun taso nousee helposti korkealle. Sen avulla voi rauhoittaa yksityisen tilan tai rakentaa huoneen tilan sisälle. Sisällä on puukehys, joka on täytetty 100-prosenttisesti kierrätetyllä PET-materiaalilla. Johtava kanainvälinen tutkimuslaitos SP (Technical Research Institute of Sweden) on testannut tuotteen eristemateriaalin ja luokitellut sen luokkaan A. Lattiaseinäkkeen pinnassa on kangasverhoilu. Reunoja kiertää koristeellinen musta vetoketju. Laajasta värivalikoimasta on mahdollista rakentaa huoneeseen sopiva sisustus. Muista myös yhteensopivat pöytäsermit.

AJ:n oma suunnitteluosaston Split-sarja

Split-sarjan on suunnitellut AJ:n suunnittelija Elin Basander-André. Sermi antaa näkösuojaa ja vaimentaa huoneen melua hieman. Yksinkertainen malli ja lämpimät värisävyt rakentavat huoneeseen kotoisan tunnelman. Lattiasermin avulla on helppo myös rajata alueita, tai rakentaa tilaan ylimääräinen huone. Hyvä vaihtoehto esimerkiksi monitilatoimistoon, jossa tarve omaan tilaan ja työpisteiden erottamiseen muuttuu joka päivä. Kun käyttöön otetaan myös sarjaan kuuluvat pöytäsermit ja akustiset seinäpaneelit, rakentuu yhtenäinen sisustus koko toimistoon. Lattiaseinäkkeet on valmistettu neulatusta PET-huovasta, jalusta on teräsputkea. Osat on helppo irrottaa ja kierrättää.

Lattiaseinäke sopii avotoimistoon

Käytännöllisillä toimiston seinäkkeillä Focus on helppo rajata tilaa. Tuote on luokiteltu äänen absorptiokyvyn luokkaan A. Sisällä kivivillaeriste. Mukana kaksi T-mallista jalkaa, yksi pyöreä jalka seinäkkeiden kulmakytkentää varten ja kiinnityshelat, joilla kaksi seinäkettä voidaan kiinnittää toisiinsa. Seinäkkeeseen voi liittää hyllytasot (myydään erikseen). Tämä tyylikäs ja moderni tilanjakaja sopii rajaukseen tai tilanjakajaksi sisäänkäyntiin, odotushuoneeseen tai avotoimistoon. Tällä tuotteella rajaat avotilan tehokkaasti ja rakennat helposti huoneen, huoneeseen. Ne ovat monipuolisia, helposti muunneltavissa tarpeiden mukaan ja vaimentavat ääntä, mikä parantaa työympäristöä. Aseta seinäkkeet työpöytien väliin ja anna työntekijöille yksityiset työtilat, tai tilaa seinäkkeet tilapäiseen rajaukseen ja siirtele niitä tarpeen mukaan.Tämä moderni seinäke on AJ:n omaa muotoilua ja tuotantoa. Valmistusmateriaaleina on käytetty valkoiseksi kuultovärjättyä saarnia ja huopaa. Myös tausta on verhoiltu huovalla, näin seinäke näyttää kauniilta molemmilta puolilta ja sopii rajaukseen keskelle huonetta. Liitä useita seinäkkeitä toisiinsa lisätarvikkeena saatavilla kiinnitysheloilla.