Baaripöydät - Kestävä ja helposti puhdistettavat

Analyysi toimiston sisustuksesta

Prototyyppi dynaamisesta toimistosta: tee töitä siellä missä työnteko on tehokkainta

Lue lisää

Korkeat pöydät

Käytännölliset baaripöydät sopivat moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen,esimerkiksi kahvilaan, ravintolaan ja toimistoon. Lisäksi ne säästävät tilaa. Jos haluat käyttää pöytiä istumapöytinä, hanki lisäksi yhteensopivat korkeat baarituolit. Voit käyttää niitä myös seisomapöytinä, joiden ympärille ihmiset voivat kokoontua seurustelemaan. Tyyliltään yksinkertainen baaripöytä näyttää hyvältä monessa ympäristössä. Pöytälevyn puukuviointi antaa ylellisen vaikutelman. Tukeva, neliskulmainen pöytälevy on valmistettu korkeapainelaminaatista, ja sen kova ja sileä pinta on helppo pitää puhtaana. Jalustan suuri, pyöreä laippa pitää pöydän tukevasti pystyssä. Valitse värivaihtoehdoistamme sisustukseesi sopiva jalusta. Mikäli sinulle herää kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai valikoimaamme, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme tai lähettää meille toimistoaikojen puitteissa pikaviestejä chat-ikkunan kautta.

Baaripöytä ja tuolit - Katso hieno baaripöytäkokonaisuus

Hieno baaripöytäsetti, jota voi hyvin käyttää ruokailutiloissa ja työtiloissa esimerkiksi aivoriihikäyttöön. Voit yhdistää useita baaripöytäkokonaisuuksia keskenään, jolloin tuloksena on suurempi kalustekokonaisuus. Tuolit on valmistettu huoltovapaasta, lasikuitupolypropeenista, joten ne kestävät hyvin käyttöä ja ovat helpot puhdistaa. Seitsemän baarituolia on mahdollista pinota päällekkäin yhteen pinoon, mikä helpottaa sekä varastointia että siivousta. Saatavana useita eri värivaihtoehtoja. Valitse samanväriset tuolit tai leikittele väreillä. Pöydässä on krominen, sylinterin muotoinen jalusta sekä kestävä korkeapainelaminaattikansi. Sen kova, sileä ja naarmuuntumaton pinta on helppo puhdistaa pyyhkimällä.

Pyöreä baaripöytä - Korkeussäädettävä

Korkeussäädettävän jalustansa ansiosta pyöreä baaripöytä sopii moneen eri tarkoitukseen. Korkeutta säädetään helposti nappia painamalla, jolloin pöytä on mahdollista muuttaa nopeasti sopimaan tiettyä tarvetta varten. Pöydän avulla rakentuu joustava kalusteratkaisu sekä väliaikaiseen että jatkuvaan käyttöön. Se sopii esimerkiksi kahvilaan, ravintolaan, aulaan, näyttelytilaan, kokoontumisiin ja yritystilaisuuksiin. Kun pöytään yhdistää kahvilatuolit tai baarituolit, rakentuu huoneeseen viehättävä istumaryhmä. Voit myös käyttää pöytää yksinään, esimerkiksi seisomapöytänä. Käyttötapoja on monia. Pöytä on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka sopivat vilkkaaseen käyttöön ja julkisiin tiloihin. Pöytälevyssä on helppohoitoinen ja naarmuuntumaton laminaattipinta, jota kiertää musta reunus. Teräsjalustan korkeudensäätö tapahtuu kaasujousimekanismin avulla.

Korkea pöytä ruokalaan tai aulaan

Käytännölliset korkeat baaripöydät sopivat moneen tilaan ja käyttötarkoitukseen,esimerkiksi kahvilaan, ravintolaan ja toimistoon. Lisäksi ne säästävät tilaa. Jos haluat käyttää pöytiä istumapöytinä, hanki lisäksi yhteensopivat korkeat baarituolit. Voit käyttää niitä myös seisomapöytinä, joiden ympärille ihmiset voivat kokoontua seurustelemaan. Tyyliltään yksinkertainen baaripöytä näyttää hyvältä monessa ympäristössä. Pöytälevyn puukuviointi antaa ylellisen vaikutelman. Tukeva, neliskulmainen pöytälevy on valmistettu korkeapainelaminaatista, ja sen kova ja sileä pinta on helppo pitää puhtaana. Jalustan suuri, pyöreä laippa pitää pöydän tukevasti pystyssä. Valitse värivaihtoehdoistamme sisustukseesi sopiva jalusta.

Valkoinen baaripöytä Tilo - Kulutusta kestävä

Valkoinen baaripöytä Tilo on moderni, suoralinjainen ja kulutusta kestävä pöytä. Tämä seisomapöytä on hyvä valinta esimerkiksi toimistoon, taukotilaan, kouluun, odotushuoneeseen ja vastaanottoon. Kun baaripöytään yhdistää baarituolit, rakentuu istuinryhmä, joka sopii esimerkiksi kahvilaan tai pikakokouksiin. Baaripöytää voi käyttää myös sivupöytänä tai sisustuksellisena yksityiskohtana. Valitse pöytälevyn pinnaksi joko korkeapainelaminaatti tai linoleumi. Korkeapainelaminaatti kestää kuumuutta, kosteutta, iskuja ja naarmuja. Linoleumilla on pitkä käyttöikä ja siinä on erinomainen ääntä vaimentava ominaisuus. Se on ympäristöystävällinen materiaali, joka on valmistettu luonnollisista ja uusiutuvista raaka-aineista. Pilarirunko on kromattua terästä ja pöydän malli on suunniteltu siten, että pöytälevyn alle jää paljon tilaa.