Pakettihinta

Pakettitarjous: Sähköpöytä Nomad ja seisontamatto Stand

Tuotenumero: 110221
  • Korkeussäädettävä pöytä
  • Ergonominen matto
  • Tilatehokas malli
459,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Kokonaisuuteen kuuluu pienikokoinen, korkeussäädettävä työpöytä ja ergonominen seisontamatto, joka lievittää jalkojen väsymystä seisten työskennellessä. Käytännöllinen kalustekokonaisuus pieneen toimistoon.
Hyvä valinta pienempään toimistoon, jossa työpäivään halutaan lisätä aktiivisuutta. Työpöydän koko mahdollistaa ergonomisen työpisteen rakentamisen myös sellaiseen huoneeseen, jossa tilaa on varsin rajallisesti.

Kontrastivärit, musta ja valkoinen, korostavat seisomapöydän modernia ilmettä. Pöytälevyssä on mustat reunat ja valkoinen, helposti puhdistettava laminaattipinta.

Korkeussäädettävässä teräsjalustassa on mustaksi jauhemaalattu pinta. Jalustan mekaaniset turvavaatimukset, vakaus ja mekaaninen lujuus on testattu ja hyväksytty standardien EN 527-2 ja EN 527-3 mukaan. Pöytälevy on helppo säätää sopivalle korkeudelle yhdellä napin painalluksella, ja työasentoa on helppo vaihtaa istuvasta seisovaan.

Seisomamatto lievittää selän ja jalkojen rasitusta seisten työskennellessä. Maton ydin koostuu erittäin pehmeästä ja joustavasta vinyylistä, kun taas päällinen on kestävää ja likaa hylkivää PET-materiaalia. Maton alaosa on liukumaton.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää