Monipuoliset sähköpöydät joka tarpeeseen

Inpiraatiota & vinkkejä sisustukseen

Parhaat vinkit: näin voit paremmin töissä

Lue blogiartikkeleita ja inspiroidu

Sähköpöydät: Modernin työympäristön välttämättömyys

Tervetuloa tutustumaan AJ Tuotteiden monipuoliseen valikoimaan sähköpöytiä. Sähköpöydät ovat nykyaikaisen toimiston perusta, tarjoten mukavuutta ja joustavuutta päivittäiseen työhön. Me ymmärrämme dynaamisen työympäristön vaatimukset ja tarjoamme laajan valikoiman sähköpöytiä, jotka vastaavat eri työtehtävien ja tilojen tarpeisiin.

Miksi valita sähköpöytä?

 • Ergonomia: Sähköpöydän korkeuden säätömahdollisuus mahdollistaa ergonomisen työasennon, vähentäen niska- ja selkävaivoja.

 • Joustavuus: Säädettävät työpöydät soveltuvat monenlaiseen työhön, olipa kyseessä seisten tai istuen tehtävä työ.

 • Tehokkuus: Säädettävä pöytä mahdollistaa työympäristön optimoinnin, mikä lisää työntekijöiden tyytyväisyyttä ja tuottavuutta.

Tuotevaihtoehdot laajemmin selitettynä

 1. Sähkötyöpöytä: klassinen valinta dynaamiseen työympäristöön. Sähkötyöpöytä on suunniteltu modernin työntekijän tarpeisiin, yhdistäen tyylikkyyden ja toiminnallisuuden. Tämä pöytätyyppi mahdollistaa helpon korkeuden säädön sähkömoottorin avulla, mikä tukee ergonomista työskentelyä sekä seisten että istuen. Sähkötyöpöytä on ihanteellinen valinta toimistoihin, jotka arvostavat työntekijöidensä hyvinvointia ja haluavat tarjota joustavat työskentelymahdollisuudet.

  Ergonomia ja mukavuus: Helppo säätää jokaisen työntekijän yksilöllisen tarpeen mukaan.

  Motivaatio ja tuottavuus: Mahdollistaa työasennon vaihtelun, mikä lisää työhyvinvointia ja vähentää fyysisen rasituksen riskiä.

 2. Pieni sähköpöytä: erinomainen ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Pieni sähköpöytä tarjoaa kaikki suuremman sähköpöydän edut kompaktissa koossa. Se on erinomainen valinta pieniin toimistoihin tai kotitoimistoihin, joissa tila on rajallinen. Pienen sähköpöydän avulla voit hyödyntää tilan tehokkaasti tarjoten samalla ergonomiset edut työntekijöille.

  Tilankäytön optimointi:Ihanteellinen pieniin tiloihin sopiva design.

  Joustavuus:Sopii erinomaisesti kotitoimistoihin tai yksittäisiin työpisteisiin.

 3. Säätöpöytä: monipuolinen vaihtoehto jokaiseen toimistoon. Säätöpöytä on monipuolinen ratkaisu, joka soveltuu monenlaisiin työympäristöihin. Säätöpöytien valikoima kattaa sekä sähköisesti että manuaalisesti säädettävät mallit, tarjoten joustavia vaihtoehtoja eri käyttötarkoituksiin. Monipuolisuutensa ansiosta säätöpöytä on suosittu valinta sekä perinteisissä toimistoissa että modernissa etätyöympäristössä.

  Monikäyttöisyys:Laaja valikoima eri toimintoja ja säätömahdollisuuksia.

  Käyttäjäystävällisyys:Helppo säätää eri käyttäjien ja työtehtävien mukaan.

 4. Kulmasähköpöytä: maksimoi toimiston tilankäyttö ja tukee monitahoista työskentelyä. Kulmasähköpöytä on suunniteltu erityisesti tilankäytön maksimointiin toimistoympäristössä. Sen ergonominen muotoilu sopii täydellisesti kulmiin, vapauttaen tilaa muulle kalustolle ja työskentelyalueelle. Kulmasähköpöytä tukee monitahoista työskentelyä ja ryhmätyötä, tarjoten käyttäjilleen laajan työpinnan.

  Tilankäytön tehokkuus:Optimoitu muotoilu sopii täydellisesti toimiston kulmiin.

  Monipuoliset työskentelymahdollisuudet:Suuri työpinta mahdollistaa erilaisten työtehtävien suorittamisen mukavasti.

 5. Manuaalisesti säädettävä työpöytä: tarjoaa perinteisen vaihtoehdon modernilla twistillä. Manuaalisesti säädettävä työpöytä yhdistää perinteisen työpöydän helppouden ja säädettävien työpöytien ergonomiset edut. Vaikka säätö tapahtuu manuaalisesti, nämä pöydät on suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja tarjoavat joustavan ratkaisun eri työympäristöihin. Ne ovat ihanteellisia vaihtoehtoja, kun halutaan yhdistää ergonomia ja perinteisen työpöydän yksinkertaisuus.

  Kustannustehokkuus:Edullisempi vaihtoehto sähköisille malleille.

  Helppo käyttää:Manuaalinen säätömahdollisuus ilman sähköä.

Nämä tuotekategoriat tarjoavat laajan valikoiman vaihtoehtoja erilaisiin työympäristöihin, tukien AJ Tuoteidenn sitoutumista parantamaan työhyvinvointia ja ergonomiaa työpaikoilla. Tutustumalla valikoimaamme löydätte juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun, olipa kyseessä sitten pieni kotitoimisto tai suuri avokonttori.

Saatat olla kiinnostunut myös näistä artikkelista:

Sähköpöydät ovat investointi terveyteen ja hyvinvointiin työpaikalla. AJ Tuotteiden laaja valikoima tarjoaa ratkaisuja kaikenkokoisiin tiloihin ja tarpeisiin, auttaen luomaan dynaamisen ja mukautuvan työympäristön. Tutustu valikoimaamme ja löydä täydellinen sähköpöytä yrityksesi tarpeisiin. Tutustu myös blogikirjoitukseemme “Millainen työpöytä sopii työympäristöösi?”

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on sähköpöytä ja miten se eroaa perinteisistä työpöydistä?

Sähköpöytä on työpöytä, jossa on säädettävä korkeus sähkömoottorin avulla. Toisin kuin perinteiset työpöydät, joissa korkeus on kiinteä, sähköpöydällä käyttäjä voi säätää pöydän korkeutta painikkeella, mahdollistaen seisoma- ja istuma-asennon vaihtelun työpäivän aikana. Tämä lisää ergonomiaa ja vähentää pitkäaikaisen istumisen haittoja.

Lue lisää blogiartikkelistamme Ergonomia toimistotyössä ja sähköpöydän hyödyt”

Voiko pieni sähköpöytä sopia suureen toimistoon?

Kyllä, pienet sähköpöydät ovat ihanteellisia henkilökohtaisiin työtiloihin tai ahtaisiin tiloihin, tarjoten samat ergonomiset edut kuin suuremmat mallit. Esim. meidän NOVUS-kalustesarja on suunniteltu pienten toimistojen ja kotitoimistojen työskentelytarpeisiin. Sarjan kalusteet ovat pienikokoisia, ja niiden muotoilussa ja neutraalien värien valinnassa on otettu huomioon nykypäivän moninaisten työympäristöjen tarpeet.

Onko sähköpöytien asennus vaikeaa?

Ei ole. Tuotteemme on suunniteltu helppoon asennukseen, ja tarjoamme myös asennuspalveluita, jos tarvitsette apua. Juttele asiantuntijan kanssa.

Miten sähköpöydän korkeutta tulisi säätää?

Ihanteellinen korkeus riippuu käyttäjän pituudesta, mutta yleinen ohje on säätää pöytä niin, että kun kyynärvarret ovat pöydällä ja kyynärpäät 90 asteen kulmassa, näppäimistö ja hiiri ovat suorassa linjassa kyynärpäiden kanssa. Seisten työskenneltäessä pöydän tulisi olla sellaisella korkeudella, että kyynärvarret ovat vaakasuorassa lattiasta.

Voiko sähköpöytä parantaa työtehoa?

Kyllä. Sähköpöydän mahdollistama työasennon vaihtelu voi vähentää niska- ja selkäkipuja, parantaa verenkiertoa ja lisätä energiatasoa, mikä voi kaikki vaikuttaa positiivisesti keskittymiskykyyn ja työtehoon. Ergonomisesti suunnitellut työtilat myös viestittävät huolenpidosta työntekijöiden hyvinvointia kohtaan, mikä voi parantaa työmotivaatiota.

Kuinka pitkäikäisiä sähköpöydät ovat?

Sähköpöydät on suunniteltu kestämään pitkään ja niiden moottorit ja mekanismit ovat laadukkaita. AJ Tuotteet tarjoaa tuotteilleen 7-vuoden takuun, joka kattaa mahdolliset valmistusvirheet ja varmistaa asiakkaan investoinnin turvallisuuden. Säännöllisellä huollolla ja oikealla käytöllä sähköpöytä voi palvella käyttäjäänsä monia vuosia.

Onko sähköpöytä sopiva kaikenlaisiin työympäristöihin?

Kyllä, sähköpöydät ovat monipuolisia ja sopivat monenlaisiin työympäristöihin, kuten toimistoihin, kotitoimistoihin, kouluille ja jopa teollisiin tiloihin. AJ Tuotteet tarjoaa laajan valikoiman sähköpöytiä, jotka voidaan mukauttaa erilaisiin tiloihin ja työskentelytyyleihin, varmistaen, että löydätte juuri teidän tarpeisiinne sopivan ratkaisun.