Pakettihinta

Pakettitarjous: työpöytä Nomad ja työtuoli Milton

Tuotenumero: 110239
  • Korkeussäädettävä työpöytä
  • Vie vain vähän tilaa
  • Ergonomiset toiminnot
579,00 €
Ilman alv.
Toimitusaikaa ladataan...

Tuotekuvaus

Pieneen toimistoon sopiva kalustekokonaisuus, jossa on työtuoli ja työpöytä. Kompakti korkeussäädettävä työpöytä (P 1200 mm x L 750 mm) mahdollistaa ergonomisen työpisteen pienessä työtilassa. Työtuolissa on verkkoselkänoja ilmanvaihdon varmistamiseksi sekä synkromekanismi.
Tilaa säästävä ja ergonominen kokonaisuus sopii hyvin myös kotitoimistoon.

Näppärän koonsa ansiosta Nomad-sähköpöytä on hyvä valinta pieniin työtiloihin. Työtaso on helppo säätää sopivalle korkeudelle yhdellä napin painalluksella, kun haluat esimerkiksi vaihtaa työasentoa istuvasta seisovaan. Pöydässä on kestävä, helposti puhdistettava laminaattikansi. Nomad-sarja on AJ:n omaa suunnittelua. Se on suunniteltu kustannustehokkaaksi, joustavaksi ja tilaa säästäväksi.

Milton on tyylikäs ja moderni toimistotuoli, joka on muotoiltu ilmavaksi. Miellyttävä verkkoselkänoja parantaa ilmankiertoa. Tuolissa on keinutoiminnolla varustettu synkromekanismi, eli selkänoja ja istuin liikkuvat yhdessä. Ominaisuus helpottaa ergonomisen istuma-asennon löytämistä ja parantaa verenkiertoa. Synkromekanismia on helppo säätää käyttäjän painon mukaan ja istuinkorkeutta käyttäjän pituuden mukaan. Näin on helppo löytää ergonominen työasento jokaiselle vartalotyypille.

Käsinojat ovat säädettävissä, jotta käsivarret ja hartiat saisivat tarvitsemansa tuen monen tunnin istumisen ajan.

Asiakirjat

Pakettihinta sisältää