Pyörätelineet ja polkupyörätelineet nopealla toimituksella

Polkupyörätelineet pihalle

Pyörätelineet ovat tärkeä osa yrityksen ja taloyhtiön pihan varustusta, ja niiden on tärkeää olla laadukkaita ja kestäviä. Siksi meillä AJ Tuotteilla onkin laaja valikoima laadukkaita mutta edullisia polkupyörätelineitä! Polkupyöräilyyn kannustaminen kannattaa, mutta ennen sitä on hyvä varmistaa, että työntekijöillä, taloyhtiön asukkailla, koululaisilla, vierailijoilla ja kaikilla organisaatiossa vierailevilla kävijöillä on mahdollisuus myös parkkeerata ja säilyttää pyöränsä siististi ja turvallisesti. Pyöräteline pihalle osoittaa selkeästi, mihin polkupyörät on tarkoitus jättää. Sen avulla rakentuu kätevä pyöräparkki esimerkiksi henkilökunnan, oppilaiden ja vieraiden käyttöön. Perinteinen vaakatason malli, joka on mahdollista kiinnittää maahan.
Runko on galvanoitu. Pyörätelineeseen sopii useimmat polkupyörän renkaan leveydet. Telinettä on mahdollista käyttää molemmilta puolilta.

Pyöräteline seinään

Seinään kiinnitettävä polkupyöräteline kuten tämä malli on erinomainen vaihtoehto monien organisaatioiden pyörätelineeksi, sillä se ei vaadi juurikaan tilaa. Tässä käytännöllisessä pyörätelineessä on runsaasti tilaa pyörien säilytykseen, ja siihen mahtuu viisi pyörää 45 asteen kulmassa. Polkupyöräteline on valmistettu sähkösinkitystä teräksestä, ja se on tuulen- ja säänkestävä. Teline on seinään kiinnitettävä, jotta pyörien säilytys ei veisi liikaa tilaa.

Pyöräkoukku seinään kolmelle pyörälle

Tässä seinään kiinnitettävässä pyöräkoukussa on tilaa kolmelle pyörälle. Pyöräteline on valmistettu sähkösinkitystä teräksestä, ja se on tuulen- ja säänkestävä sekä suunniteltu seinään kiinnitettäväksi. Tämä on tilaa säästävä ratkaisu alueille, joissa on rajoitetusti tilaa ja joihin pieni pyöräteline on parempi vaihtoehto.