Postilaatikot postin ja pakettien turvalliseen säilytykseen

Lukittava postilaatikko on helppo ja kustannustehokas tapa varmistaa, että posti kulkee turvallisesti oikeisiin käsiin. Kaikki AJ:n postilaatikot on valmistettu korkealaatuisesta galvanoidusta teräslevystä, joka kestää kovia sääolosuhteita ja kestää useita vuosia.

Postilaatikko GAZETTE

Tämä seinään kiinnitettävä postilaatikko on hyvä valinta päivittäisen postitoimituksen noutamiseen. Siinä on lukittava etuosa ja yhdellä kädellä avattava alasvetoläppä. Pieni postilaatikko sopii säännöllisesti kerättäville kirjeille ja esitteille. Siinä on kapea kirjelokero, johon mahtuu vain paperikirjeenvaihto.

Postilaatikko LETTER

Kapea kirjelokero mahdollistaa kirjeiden ja pienten litteiden pakettien keräämisen postilaatikkoon. Toisin kuin pienemmässä GAZETTE-mallissa, kirjeitä ei tarvitse taivuttaa, jotta ne voidaan laittaa postilaatikkoon. Tähän laatikkoon mahtuu ohuempia paketteja, A4-kirjekuoret ja kirjeenvaihto, jota ei saa taivuttaa. Posti laskeutuu yläosassa olevan raon kautta reilun kokoiseen säiliöön, jota ei tarvitse tyhjentää joka päivä.

Postilaatikko PARCEL

Tämä kestävä paketti- ja postilaatikko tarjoaa turvallisen ratkaisun pienten ja suurempien pakettien sekä tavallisen postin keräämiseen. Paketit talletetaan yläläpän kautta, ja tietojenkalastelun estotoiminto estää luvattoman pääsyn toimitettuun postiin. Sisäänrakennettu lukitustoiminto varmistaa, että postisi ja pakettisi ovat turvassa. Voit jättää postilaatikon myös lukitsematta. Paketin jakelulaatikko on helppo avata ergonomisella ja kosteudelta suojatulla lukolla. Näppärä avattava läppä voidaan avata yhdellä kädellä, jotta pääset helposti käsiksi postiin. Meillä AJ:lla on myös laaja valikoima postinlajittelukaappeja toimistokäyttöön. Avoimilla lokeroilla tai lukittavilla postilokeroilla varustetut postinlajittelukaapit ovat toimiva ratkaisu jokaiseen yritykseen ja tilaan. Nämä kaapit helpottavat saapuvan postin lajittelua, mutta sopivat yhtä hyvin lähtevän postin, erilaisten sisäisten asiakirjojen, tulosteiden, tulostinpaperin ja monen muun käsittelyyn ja säilytykseen. Tutustu vaihtoehtoihimme verkossa tai soita ja keskustele tarpeistasi.