Postinlajittelukalusteet

Vältä staattista istumista - valitse tasapainotuoli.

Osta nyt

Postinlajittelukaapit

Saapuvan ja lähtevän postin hallinta ja lajittelu on suuressa toimistossa kokopäiväinen työ. Siksi on tärkeää, että postinlajittelu on virtaviivaistettu. AJ tarjoaa laajan valikoiman toimivia tuotteita yrityksen postinlajitteluun kuten postilaatikoita, postinlajitteluhyllyjä ja postinlajittelukaappeja. Löydät valkoimastamme kaikkea yksinkertaisista postilaatikoista suurempiin postilajittelukokonaisuuksiin. Alta löydät lyhyet kuvaukset eri tuoteryhmistä.

Lukollinen positlaatikko


Letter -niminen lukollinen postilaatikko on Ruotsin myydyin postilaatikkomalli. Tuotteessa on lukittava etuläppä, joten postin säilytys on turvallista. Lukittava postilaatikko Gazette on – kuten Letter - pienempi malli, joka on valmistettu kestävästä ja galvanoidusta teräslevystä. Molemmat mallit on nopea ja helppo asentaa.

Metallinen postilaatikko

Jos tarvitset maahan asennettavan postilaatikon, jossa on enemmän säilytystilaa, Parcel on hyvä vaihtoehto. Se on kestävä postilaatikko, jonka voi sijoittaa ulos ankariin sääoloihin. Sillä on kymmenen vuoden ruostumattomuustakuu. Lisäksi postin voi laittaa postilaatikkoon yhdellä kädellä. Siinä on lisäksi sisäänrakennettu lukitustoiminto, mikä helpottaa käsittelyä ja lisää turvallisuutta.

Postinlaajittelukaapit ja -hyllyt

Postinlajittelukaapimme ja postinlajitteluhyllymme auttavat lajittelemaan suuren määrän postia nopeasti ja helposti. Koska kaappeja on saatavana useita eri kokoja, niistä voi muokata oman tarpeen mukaisen kokonaisuuden esimerkiksi suurille seinille. Postinlajittelukaappeja ja -hyllyjä voidaan käyttää myös toimistokalusteina esimerkiksi tulostinpaperin ja vastaavien toimistotarvikkeiden säilytykseen. Tuotteisiin on saatavana lisähyllytasot.