Esitetelineet ja lehtitelineet lattialle nopealla toimituksella

Vältä staattista istumista - valitse tasapainotuoli.

Osta nyt

Esitetelineet seinälle ja lattialle

Esiteteline on ratkaisu papereiden ja lehtien säilyttämiseen. Se on monikäyttöinen toimistotarvike, joka sopii niin pieneen toimistoon kuin vaikkapa hotellin aulaan – kaikkialle, missä halutaan asettaa näyttävästi esille erilaisia näytelehtiä ja esitteitä.

Esiteteline lattiamalli

Lattialla seisova näytteillepanojärjestelmä, jossa 15 lokeroa ja taitettavat näytteillepanohyllyt, mikä mahdollistaa tavaroiden säilytyksen hyllyjen takana. Tämä linjakas, tyylikäs ja laadukas näytteillepanojärjestelmä on tilaa säästävä ratkaisu toimistoon, kokoussaliin, aulaan, kirjastoon tai luokkahuoneeseen. Hyllyjärjestelmässä on 15 A4-kokoista lokeroa, joiden alareunassa on tuki lehtien, esitteiden tai muiden aikakausjulkaisujen esillepanoa varten. Jokaisessa lokerossa on taitettava näytteillepanohylly, joka voidaan avata. Tämä mahdollistaa tavaroiden säilytyksen hyllyjen takana. Järjestelmä on tehty 19 mm paksusta laminoidusta lastulevystä, ja kaikissa lokeroissa on 2 mm:n ABS-reunalista. Runko on lakattu valkoiseksi, ja näytteillepanohyllyjä on saatavana mustan, valkoisen tai harmaan värisinä. Näytteillepanojärjestelmä toimitetaan valmiiksi koottuna.

Esiteteline seinään A4

Seinälle kiinnitettävä näytteillepanojärjestelmä, jossa kuusi lokeroa ja taitettavat näytteillepanohyllyt, mikä mahdollistaa tavaroiden säilytyksen hyllyjen takana. Tämä linjakas, tyylikäs ja laadukas näytteillepanojärjestelmä on tilaa säästävä ratkaisu toimistoon, kokoussaliin, aulaan, kirjastoon tai luokkahuoneeseen. Hyllyjärjestelmässä on kuusi A4-kokoista lokeroa, joiden alareunassa on tuki lehtien, esitteiden tai muiden aikakausijulkaisujen esillepanoa varten. Jokaisessa lokerossa on taitettava näytteillepanohylly, joka voidaan avata. Tämä mahdollistaa tavaroiden säilytyksen hyllyjen takana. Järjestelmä on tehty 19 mm paksusta laminoidusta lastulevystä, ja kaikissa lokeroissa on 2 mm:n ABS-reunalista. Runko on lakattu valkoiseksi, ja näytteillepanohyllyjä on saatavana mustan, valkoisen tai harmaan värisinä. Näytteillepanojärjestelmä toimitetaan valmiiksi koottuna.

Lehtihylly seinälle

Seinään kiinnitettävä puinen lehtihylly. Kiinnikkeet tulevat tuotteen mukana. Seinään kiinnitettävästä lehtihyllystä on helppo ottaa tavaroita. Hyllyn sisällön näkee hyvin, joten lehtihylly sopii hyvin esitteiden, kirjojen ja lehtien säilyttämiseen ja esillepanoon. Lehtihylly on valmistettu puusta, ja sitä on saatavana monena eri vaihtoehtona. Valitse kolmesta koosta sopiva hyllyn koko säilytystarpeen mukaan. Mukana seinäkiinnikkeet.

Akryyliteline A4

Seinään kiinnitettävä esiteteline, jossa A4-kokoiset lokerot. Saatavana sekä vaaka- että pystysuora malli.

Telinettä voi käyttää esimerkiksi esitteiden, papereiden, lehtien, lomakkeiden ja postin säilyttämiseen. Valmistettu kestävästä muovista. Materiaalinsa ansiosta se on helppo sijoittaa lähes mihin tahansa tilaan. Saatavana eri malleja, joissa lokerot ovat vaaka- tai pystysuoraan. 25 mm syviin lokeroihin mahtuu A4-koon paperiarkit.
Teline kiinnitetään seinään. Hyvä valinta esimerkiksi julkiseen tilaan, vastaanottoon tai odotushuoneeseen, joihin halutaan asettaa lehtiä, esitteitä ja tärkeitä lomakkeita asiakkaita tai vieraita varten. Ne sopivat myös toimistoon esimerkiksi tiedotteiden jakamiseen, lomakkeiden säilytykseen tai saapuvan postin lajitteluun.